Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_610b4138eebb6db4a29d5cc36763390e, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Niko Saarinen pyörsi päätöksensä ja lähti etsimään rakkautta tv:ssä – kertoo nyt, miksi viimein suostui – Uutisalue

Niko Saarinen pyörsi päätöksensä ja lähti etsimään rakkautta tv:ssä – kertoo nyt, miksi viimein suostui

Radiojuontaja ja somevaikuttaja Niko Saarisen rakkauden etsintää päästään seuraamaan tänä syksynä Sometähtien sinkkuelämää -sarjassa.

Kesän ajan Niko on itse kuvannut kameralla elämäänsä, johon on sisältynyt myös treffeillä käymistä.

– Päästän katsojat niin lähelle, jonnekin niin pyhään mihin en ole ikinä päästänyt tai kuvitellut päästäväni, Niko kertoo IS:lle.

Niko on mukana myös uudella Selviytyjät Suomi -kaudella, eikä hän tiedä kumman ohjelman julkaisua hän jännittää enemmän.

– Puhun todella henkilökohtaisista suhteista ja päästän ihmiset jopa treffeille fyysisesti kameran kanssa, niin kyllähän se jännittää.

Niko Saarinen halusi uudessa ohjelmassa näyttää arkea somen ulkopuolelta.

Deittailu ja ihmissuhteiden rakentaminen on jännittävää kenelle tahansa. Itsensä avaaminen ja haavoittuvaisuuden näyttäminen kameroiden edessä ei ole helppoa.

– Minullakaan ei ole suodatinta ja kun lähden realityyn, haluan antaa itsestäni 110 prosenttia. Se on pitkä aika, kun kaksi kuukautta kuvaa itseään kameralle.

Niko kertoo, että kameraan syntyi sinä aikana tietynlainen viha-rakkaussuhde. Joinain päivinä kamera ärsytti todella paljon, kun taas toisina päivinä kamera oli ainoa ystävä.

– Sitten sille kameralle purkaa kaiken ja kun palauttaa muistikortin tuotannolle, tajuaakin että on antanut elämänsä heidän käsiinsä. Seuraavaksi he leikkaavat sen tv-sarjaan ja itsellä ei ole enää mitään sananvaltaa siinä kohtaa.

Vuosien varrella Niko on nähty monissa eri realityissa. Häntä on myös useaan otteeseen pyydetty mukaan deittiohjelmiin, mutta hän ei ole lähtenyt. Mikä sai tällä kertaa vastaamaan kyllä?

– Ideani oli ehkä vähän se, kun minullakin on paljon seuraajia ja ihmiset aina ajattelee, että somejulkkisten elämä on hienoa ja upeaa, halusin ehkä vähän rikkoa sitä myyttiä.

Niko Saarinen juontaa nykyään radiokanava NRJ:n aamua.

– Ei se oikeasti ole niin helppoa. Vaikka on satatuhatta seuraajaa niin samalla voi olla maailman yksinäisin ja itkeä yksin himassa illalla.

Sen Niko halusikin näyttää ihmisille, ettei välttämättä kannata kadehtia elämää joka somessa näkyy. Se ei ole koko totuus ihmisen elämästä.

– Lähdin sarjaan niin, että minulla oli vähän syvempi tarkoitus siihen. Ja totta kai etsimään rakkautta, Niko hymyilee.

Sitä Niko ei tietenkään vielä voi paljastaa, löytyikö rakkaus vai ei.

– Katsotaan miten käy, kyllä on muutama ihan varteenotettava mies kesän aikana nähty, hän vihjaa.

Source Link is.fi