Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_a4f1619683afa2319ffe485a37027a13, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Nokia-johtaja jättää yhtiön – pesti jäi puoleentoista vuoteen – Uutisalue

Nokia-johtaja jättää yhtiön – pesti jäi puoleentoista vuoteen

Henkilöstöjohtaja Amy Hanlon-Rodemich jättää Nokian.

Nokian henkilöstöjohtaja Amy Hanlon-Rodemich jättää yhtiön, ja seuraajan haku alkaa välittömästi, Nokia tiedottaa. Rodemich jatkaa neuvonantajana irtisanoutumisaikansa ajan.

Johtoryhmään kuuluneen Hanlon-Rodemichin työura Nokialla jäi noin puoleentoista vuoteen, sillä hän LinkedIn-sivunsa perusteella hän aloitti yhtiön henkilöstöjohtajana lokakuussa 2022.

– Tämä oli vaikea päätös, sillä olen viihtynyt Nokialla hyvin. Nyt on kuitenkin oikea aika ottaa seuraavat askeleet urallani. Toivotan Nokialle kaikkea menestystä myös jatkossa, Hanlon-Rodemich sanoo yhtiön tiedotteessa.

Lue lisää: Nokian tulos heikkeni selvästi loka-joulukuussa

Ennen Nokiaa hän toimi muun muassa digitaaliseen tuotesuunnitteluun ja insinööriosaamiseen erikoistuneen GlobalLogicin henkilöstöjohtajana reilun parin vuoden ajan.

Nokiassa hän keskittyi uudistamaan yhtiön henkilöstöprosesseja ja työntekijäkokemusta laajemman organisaatio­uudistuksen osana.

Nokian väliaikaiseksi henkilöstöjohtajaksi on seuraajahaun ajaksi nimitetty Lorna Gibb, joka työskentelee tällä hetkellä yhtiön työoikeusasioiden johtajana.

Source Link is.fi