Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_e50257b99520ae11ee9ab38121057a3d, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Norjan hiihtotähti paljasti väsymättömän miesjahtinsa – Tinder-sormi on käynyt kuumana jo pitkään – Uutisalue

Norjan hiihtotähti paljasti väsymättömän miesjahtinsa – Tinder-sormi on käynyt kuumana jo pitkään

Norjalainen hiihtotähti Helene Marie Fossesholm puhui avoimesti rakkausasioistaan Norjan TV2:n haastattelussa hiljattain.

20-vuotias Fossesholm kertoi kanavalle elävänsä sinkkuelämää.

– Minulla on Tinder. Asensimme parhaan kaverini kanssa sovellukset viime syksynä. Olemme selailleet etusormemme uuvuksiin! Fossesholm sanoi.

Fossesholmin mielestä Tinderin käyttö on mukavaa ajanvietettä.

– Jos ei ole mitään muuta tekemistä, niin Tinderiä on aina mukava selailla. Jos näen jotain mukavaa katsottavaa, selaan oikealle, Fossesholm kuvaili.

Hän kertoi etsivänsä sovelluksesta urheilullisia ja treenaamisesta pitäviä miehiä. Itseään Fossesholm kuvaili levottomaksi sieluksi.

– En voi päätyä yksiin jonkun sohvalla löhöävän tyypin kanssa. Se ei toimisi minulle, Fossesholm sanoi.

Lue lisää: Norjalaiset kyykkäsivät Tour de Skillä – Harri Kirvesniemi paikantaa ongelman Therese Johaugiin

Fossesholm voitti viime talvena viestin MM-kultaa Oberstdorfissa Norjan nelikossa. Hän on menestynyt myös maastopyöräilyssä nuorten MM-tasolla asti.

Norjan MM-kultajoukkue Oberstdorfissa: Tiril Udnes Weng, Heidi Weng, Therese Johaug ja Helene Marie Fossesholm.

Tämä vuosi on alkanut Fossesholmilta mollivoittoisesti. Hän jätti Tour de Skin kesken jäätyään vasta 33. sijalle Val di Fiemmessä maanantaina hiihdetyssä 10 kilometrin perinteisen hiihtotavan kisassa.

Source Link is.fi