Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_db7dfd352353fbc324340279a9394b55, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Novak Djokovicia ollaan karkottamassa Australiasta – supertähti pysäytettiin Melbournen lentokentällä – Uutisalue

Novak Djokovicia ollaan karkottamassa Australiasta – supertähti pysäytettiin Melbournen lentokentällä

Uutistoimisto Reuters kertoo, että tenniksen supertähti Novak Djokovic käännytetään takaisin Melbournen lentokentältä. Djokovic oli matkustanut Melbourneen osallistuakseen Australian avoimeen tennisturnaukseen.

– Djokovic ei onnistunut esittämään tarvittavia todistuksia siitä, että hän pystyy täyttämään Australiaan saapumiseen tarvittavat vaatimukset, ja hänen viisuminsa on tästä syystä peruttu, Australian rajavaltiolaitoksen tiedotteessa sanotaan.

Djokovic kertoi tiistaina lentävänsä Australiaan lääketieteelliseen erivapauteen perustuvan poikkeusluvan turvin. Turnauksen osallistujilta edellytetään koronarokotusta tai lääketieteellistä erivapautta, jonka perusteella rokotuspakosta voi saada vapautuksen.

Djokovic on useaan otteeseen kieltäytynyt vahvistamasta, onko häntä rokotettu. Hän ei ole kertonut, mihin hänen saamansa lääketieteellinen erivapaus perustui.

Keskiviikkona viranomaiset pysäyttivät Djokovicin Melbournen lentokentällä. Mediatietojen mukaan Djokovicin tällä hakema viisumi oli vääränlainen, eikä mahdollistanut maahantuloa lääketieteellisellä poikkeusluvalla.

Serbitähteä kuulusteltiin lentokentällä tuntikaupalla, kun viranomaiset selvittelivät hänen tilannettaan.

Lue lisää: Viranomaiset pysäyttivät Novak Djokovicin lentokentälle – tiukat kuulustelut supertähden raivoa aiheuttaneesta poikkeusluvasta

Reutersin tietojen mukaan Djokovicin asianajajat valmistelevat valitusta päätöksestä.

Tenniksen maailmanlistan kärjessä oleva Djokovic on voittanut Australian avointen kaksinpelin ennätykselliset yhdeksän kertaa. Hän on turnauksen puolustava mestari.

Source Link is.fi