Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_96bf52ed9df389c1bad3d614ae8b00bf, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Karmiva oma maali! Chelsea kuritti Tottenhamia huippuottelussa – Uutisalue

Karmiva oma maali! Chelsea kuritti Tottenhamia huippuottelussa

Englannin liigacupin ensimmäisessä välieräottelussa Stamford Bridgellä Chelsea voitti Tottenhamin lukemin 2–0 kahdella avauspuoliajan maalilla.

Chelsea karkasi johtoon jo viiden minuutin pelin jälkeen, kun Kai Havertz hyödynsi Tottenhamin puolustuksen sähläyksen ja karkasi tykittämään pallon puolustaja Davinson Sanchezin kautta maaliin.

Chelsean toinen osuma oli Tottenhamin tyylipuhdas oma maali.

Japhet Tangangan yritti puskea Chelsean täysin vaarattoman näköisen vaparikeskityksen turvallisille vesille, mutta pallo osui suoraan päin joukkuekaveri Ben Daviesia ja kimposi siitä ohi avuttoman Hugo Llorisin.

Toisella puoliajalla ei nähty lisäosumia, joten Chelsea pääsee otteluparin toiseen kohtaamisen loistavista asemista. Toinen ottelu pelataan 12. tammikuuta.

Liigacupin toinen välieräottelu Arsenalin ja Liverpoolin välillä siirtyi pelattavaksi torstaille 13. tammikuuta Liverpoolin vaikean koronatilanteen vuoksi.