Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_bf40a719a4add3a01e9d8f3d9ae1b382, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Nuori Morse jatkuu: olematon rakkauselämä, alkoholiongelma ja nuiva asenne työhön – ryhdistäydy Endeavour! – Uutisalue

Nuori Morse jatkuu: olematon rakkauselämä, alkoholiongelma ja nuiva asenne työhön – ryhdistäydy Endeavour!

Karmea ilma jalkapallopelille: pimeällä kentällä sataa kaatamalla. Näin alkaa Nuori Morse -sarjan uusi kahdeksas kausi.

Colin Dexterin romaaneihin pohjautuva brittisarja jatkaa Komisario Morsen tarinaa laadukkaana kertoen komean Endeavour Morsen nuoruusajoista poliisivoimissa Oxfordissa. Nyt ollaan vuodessa 1971.

Endeavourilla (Shaun Evans) näyttää olevan alkoholiongelma. Lisäksi hänen asenteensa työhön on aluksi niin nuiva, että katsojan tekee mieli rykäistä: ”Ota itseäsi niskasta kiinni!”

Mitä mahtaa tällä kaudella tapahtua Morsen ja Joan Thursdayn (Sara Vickers) välillä?

Morsen rakkauselämä ei ole kohentunut. Hän tapaa kyllä Joan Thursdayn (Sara Vickers) eli rikoskomisario Fred Thursdayn (Roger Allam) tyttären, ja pitkiä silmäyksiä luodaan.

On kiinnostavaa seurata, eteneekö juttu enää koskaan romanttiseen suuntaan.

Morse ei yhtään pidä siitä, että hänet määrätään irlantilaisen jalkapallopelaajan Jack Swiftin (Julian Moore-Cook) vartijaksi samaan aikaan, kun hän haluaisi selvittää, kuka lähetti tappavan pommin collegeen. Morse ei ymmärrä jalkapallosta mitään.

Morse on alkujaksossa irlantilaisen pelaajan Jack Swiftin (Julian Moore-Cook) vartijana, sillä tätä on uhkailtu vakavasti.

Tarinassa on aluksi epäselvää, uhkaillaanko Oxford Wanderers -joukkueen taitavaa pelaajaa Swiftiä urheilullisista, poliittisista vai rotusorrollisista syistä. Vai ovatko syyt tyystin toisaalla, kuten Morse alkaa pohtia.

Kaikkiaan toteutus on uudella kaudella edelleen vangitsevaa rikosdraamaa.

Ja sarjan ystäville voi olla ikävä ajatus, että kausi on vain kolmen tarinan pituinen – mutta onneksi jaksot ovat elokuvan mittaisia eli kestävät puolitoista tuntia jokainen.

Nuori Morse, lauantaina 8.1. TV1 klo 21.00

Source Link is.fi