Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_30e93fdd622d750fa32b011cfda6b70b, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Nyt se on varmaa: suosikkisarja Frasier palaa ruutuun! – Uutisalue

Nyt se on varmaa: suosikkisarja Frasier palaa ruutuun!

Legendaarinen tilannekomedia Frasier palaa ruutuun.

Vuodesta 2018 suunniteltu sarjan paluu on vihdoin saanut suoratoistopalvelu Paramount+:lta vihreää valoa, kertoo tv- ja elokuvasivusto Deadline.

Sarjan tuottaja ja pääosan esittäjä Kelsey Grammer, 67, palaa mikrofonin ääneen kulmikkaana radiopsykologina Frasier Cranena liki 20 vuoden tauon jälkeen.

Viimeksi Frasierin paluusta tiedotettiin puolisentoista vuotta sitten. Tuolloin uutisoitiin, että uusio-Frasier sisältyy tuoreen suoratoistopalvelun Paramount+:n valikoimaan. Nyt sarjan mukanaolo on virallistettu.

Grammer kertoi Deadlinen mukaan haastattelussa heinäkuussa, että hän oli tuotantoryhmänsä kanssa viimeistelemässä jatkokauden ensimmäisen jakson käsikirjoitusta.

– Olen käynyt sen läpi pari kertaa ja itkenyt – olen niin iloinen, hän hehkutti.

Lue lisää: Yllätys! Suosikkisarja Frasier saa jatkoa – pääosanesittäjä palaa rooliinsa

Paluukaudesta tiedetään toistaiseksi vähän. Jaksoja tulee Deadlinen tietojen mukaan olemaan todennäköisesti kymmenen.

Myöskään vanhoja Frasier-hahmoja ei mitä luultavimmin tulla näkemään sarjan vakiohahmoina pääosaa lukuun ottamatta. Alkuperäiset näyttelijät ja hahmot saattavat tosin tehdä sarjassa pieniä vierailuja.

Alkuperäinen Frasier-sarja päättyi 2004 siihen, että Frasier jätti työpaikkansa ja muutti pitkäaikaisesta kotipaikastaan Seattlesta Chicagoon rakkautensa Charlotten (Laura Linney) perässä.

Uusi kausi tulee seuraamaan Frasierin vaiheita Deadlinen mukaan ”uudessa kaupungissa”, mutta kaupungin nimeä ei ole mainittu.

Takavuosien kausien keskeisiin hahmoihin kuuluivat David Hyde Piercen näyttelemä Frasierin pikkuveli Niles Crane, Frasierin radio-ohjelmien tuottaja, Peri Gilpinin näyttelemä Roz Doyle ja Jane Leevesin näyttelemä kodinhoitaja Daphne Moon.

Frasierin eläkkeellä olevaa poliisi-isää näytteli alkuperäisessä sarjassa John Mahoney, joka kuoli 77-vuotiaana helmikuussa 2018.

Lue lisää: Mitä kuuluu Frasier-sarjan tähdille? Päihdeongelmia, salasuhteita, parrasvaloista katoamista…

Alkuperäistä Frasieria tehtiin yhteensä 11 kautta vuosina 1993–2004. Päähahmon historia ulottuu kuitenkin jo 1980-luvun puoliväliin. Frasier Crane seikkaili ensin Bostoniin sijoittuvassa tilannekomediassa nimeltä Terveydeksi, kunnes sai 1990-luvun alussa oman sarjansa.

Frasierin nimikkosarja oli menestys niin Yhdysvalloissa kuin Suomessakin. Kotimaassaan se voitti yhteensä 37 Emmy-palkintoa, ja Suomessa sitä on esitetty pitkään Ylellä ja Nelosella. Tällä hetkellä sarja on Suomessa katsottavissa ainakin Elisa Viaplay -palvelussa.

Source Link is.fi