Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_255652c8a3b8eda11f386db7bf189dcf, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Odotettu Batgirl-elokuva päätettiin hyllyttää aivan viime metreillä – näin yhtiö perustelee – Uutisalue

Odotettu Batgirl-elokuva päätettiin hyllyttää aivan viime metreillä – näin yhtiö perustelee

Elokuvamaailmassa on kohistu viime päivinä Batgirl-elokuvan kohtalosta, kun uutisoitiin, että elokuva ei tulisi näkemään päivänvaloa.

Vuosien ajan kehitteillä olleen elokuvan piti tulla nähtäville HBO Max -suoratoistopalveluun. Elokuvayhtiö Warner Bros. Discovery päätti kuitenkin, ettei suunniteltua ensi-iltaa tultaisi näkemään lainkaan.

Päätös oli yllättävä, eikä yhtiö perustellut sitä mitenkään. Poikkeuksellisen päätöksestä tekee myös tuotannon kokoluokka. Elokuvan budjetin kerrotaan lähentelevän 100 miljoonaa dollaria.

Torstaina toimitusjohtaja David Zaslav avasi kiistanalaista päätöstä tiedotustilaisuudessa.

– Emme aio julkaista elokuvaa ennen kuin se on valmis, toimitusjohtaja lausui.

– Emmekä aio pistää elokuvaa ulos ellemme usko siihen, Zaslav totesi.

Varietyn mukaan Zaslav vihjasi puheessaan, ettei Batgirl tavoittanut sille asetettuja standardeja.

Hyllytyksestä ensimmäisenä uutisoineen New York Postin mukaan Batgirliä oli esitetty yleisölle testinäytöksissä, mutta arvosanat olivat olleet murskaavia. Yhtiö ei halunnut riskeerata mainettaan julkaisemalla huonot arvostelut saanutta elokuvaa.

Hyllytyksen syyt saattavat osittain löytyä myös Warner Brosin ja Discoveryn yhdistymisestä aiemmin tänä vuonna. Zaslavin uutena toimitusjohtajana kerrotaan haluavan panostavan teatterielokuviin, kun aiemmin painotus oli suoratoistoelokuvien julkaisussa.

Elokuvassa pääosaa näyttelevä Leslie Grace huomioi kohua herättäneen tilanteen Instagram-tilillään. Näyttelijä lähinnä lausuu kiitoksia kokemuksesta ja sanoo olevansa ylpeä työryhmän kovasta työnteosta elokuvan parissa.

– Tunnen olevani siunattu saadessani työskennellä mahtavien ihmisten rinnalla ja solmia elinikäisiä suhteita prosessin aikana.

– Kiitos kaikille Batgirl-faneille rakkaudestanne ja uskostanne, että annoitte minun ottaa viitan, Grace kynäilee.

Elokuvassa näyttelevät myös J.K. Simmons, Michael Keaton ja Brendan Fraser. Ohjaajijna toimivat Adil El Arbi ja Bilall Fallah.

Source Link is.fi