Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_df0b49af5c09d0d919a0fb4a758b0526, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Olivia Dunnelta intiimi vilautus – voi käydä todella kalliiksi – Uutisalue

Olivia Dunnelta intiimi vilautus – voi käydä todella kalliiksi

Somen suosikkivoimistelija kohautti taas.

Voimistelija Olivia Dunne on jälleen otsikoissa somepäivitystensä vuoksi. Louisianan osavaltion yliopiston LSU:n tähtivoimistelija on erityisen suosittu ja menestynyt sosiaalisen median vaikuttaja.

Saksalaislehti Bildin mukaan tosin tuorein päivitys saattaa myös käydä varsin kalliiksi. Tuoreessa tarinapäivityksessään Dunne kertoo jäävänsä kaipaamaan New Yorkia. Hän myös esiintyy päivityksessä vähäpukeisena.

Mustassa yläosassa olevan voimistelijan paljas nänni vilahtaa tovin tarinan aikana. Instagramilla on tiukat säännöt alastomuuden suhteen – myös vahinkoalastomuuden.

”Livvy” Dunnella on 4,9 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Instagram on säännöllisesti jopa blokannut riskaabeleja kuvia jakavien vaikuttajienkin tilejä. Ei ole tiedossa, odottaako tämä kohtalo myös Dunnea, mutta kalliiksi se kävisi.

Dunne tienaa valtaosan miljoonatuloistaan sosiaalisen median, mm. TikTokin ja Instagramin kautta. Viime vuonna hän tienasi noin kolme miljoonaa euroa.

Viime kesänä Dunne kertoi tienanneensa tekemästään mainossisältöisestä päivityksestä lähes puoli miljoonaa euroa.

Viime vuonna LSU Tigersin Dunne sijoittui kolmanneksi yliopistomestaruuskilpailuissa.

Source Link is.fi