Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_b3980102db05948113e579208d6ed9f2, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
OnlyFans-tähti heitettiin ostoskeskuksesta pihalle liian nakuilevan jouluasun takia – Uutisalue

OnlyFans-tähti heitettiin ostoskeskuksesta pihalle liian nakuilevan jouluasun takia

Playboy-mallina tunnettu Francia James, 30, heitettiin ulos miamilaiselta ostarilta saavuttuaan sinne levittämään vähän joulumieltä. Jamesin jouluisessa asussa ei ensisilmäyksellä ollut mitään vikaa, mutta sen problematiikka paljastui vasta vähän lähempää tiirailtuna: käytännössä asua ei ollut ollenkaan, vaan malli oli pukeutunut pelkkään vartalomaaliin.

Jouluiseksi pähkinänsärkijäksi pukeutuneen mallin ainoat oikeat asusteet olivat kengät, hansikkaat, koppalakki, olkasuojat ja pienet alushousut. Malli käyskenteli kauppakeskuksessa käytännössä siis yläosattomissa ja pakarat paljaana.

Jamesin tempaus oli osa internetissä pyörivää haastetta, jonka mukaan ihmisten pitäisi pidättäytyä masturboinnista koko marraskuuksi. Haaste kulkee nimellä No Nuts, johon James myös viittasi pähkinänsärkijäasullaan.

Hän kuvasi päivän tapahtumia puhelimella ja jakoi ne omalla Instagram-sivullaan, jolla on liki kymmenen miljoonaa seuraajaa. Videolla James jutustelee ostarilla pyörivien miesten kanssa ja katsoo, tarttuvatko he pähkinöihin, joita hän tarjoaa.

Ihmisten mielestä Jamesin tempaus oli harmiton ja hupaisa, mutta kauppakeskuksen turvallisuusosasto oli asiasta eri mieltä. Sometähti joutui jättämään ohjelmanumeronsa kesken, kun vartija päätti poistaa hänet rakennuksesta.

Tilanne taltioitui videolle, jota on katseltu jo liki kaksi miljoonaa kertaa. Jamesin someseuraajat pitivät hänen tempaustaan hillittömän hauskana.

– Mahtava konsepti! En tiedä kuka tämän keksi, mutta pidän siitä. Todella hauskaa, joku ylisti.

– Pähkinänsärkijä ei ole koskaan näyttänyt seksikkäämmältä, kehui toinen.

Kolumbialaissyntyinen James tunnetaan Playboy-uransa lisäksi OnlyFans-sivustolta, jonka lisäksi hän tuottaa erilaista komediasisältöä esiintyjänä. Kauppakeskuksessa nähty tempaus oli siis sekoitus kaikkea hänen osaamistaan.

Jamesin kauppakeskuskeikasta uutisoi New York Post.

Source Link is.fi