Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_8893ccd15d944ec27b1ddda227e00cf6, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Onnenpyörästä tuttu Saija Palin paljasti, miten hurjasti on tehnyt asunto­kauppaa viime vuonna: ehti vain viikoksi lomalle – Uutisalue

Onnenpyörästä tuttu Saija Palin paljasti, miten hurjasti on tehnyt asunto­kauppaa viime vuonna: ehti vain viikoksi lomalle

Vuoden 2000 Miss Scandinavia ja Onnenpyörä-ohjelmasta tuttu Saija Palin vaihtoi nelisen vuotta sitten juontohommat kiinteistövälittäjän töihin.

Ajoitus oli onnekas, sillä koronasulun myötä juontokeikat loppuivat, mutta asuntokauppa ei hiipunut.

– Välitysala on ollut kiireinen koko korona-ajan. Viime vuonna myin 51 asuntoa ja pidin vain viikon lomaa, Palin kertoi osallistuessaan torstaina Fashion Teamin muotinäytökseen.

Saija Palin vaihtoi neljä vuotta sitten juontotyöt kiinteistövälityshommiin.

– Nyt pidin toukokuussa viikon loman ja haaveilen toisesta viikosta joskus myöhemmin. Onneksi työtä jaksaa, koska tykkään siitä niin paljon.

Joitakin satunnaisia juontokeikkojakin Palin on tehnyt, jos vastaan on tullut jotain erityisen mielenkiintoista.

Torstain näytökseen hän tuli, koska tuotto meni hyvään tarkoituksen, Mannerheimin lastensuojeluliiton kautta Ukrainan lasten hyväksi.

Näytöksessä olisi voitu vetää pikainen Onnenpyörä-show, sillä mukana oli myös Onnenpyörän juontajana tunnetuksi tullut Janne Porkka.

Hän on kesällä lomaillut, mutta tehnyt myös juontokeikkoja, nyt kun tapahtumia taas järjestetään.

– Oli Naantalin Sunfest ja sitten erilaisia yksityistilaisuuksia. Selkeästi huomaa, että ihmiset haluavat juhlia, Porkka kertoi.

– Erittäin positiiviselta näyttää jatko, vaikka onkin erilaisia epävarmuustekijöitä. Mutta en usko, että kenelläkään on enää varaa laittaa ravintoloita ja muita kiinni.

Juontokeikkoja kesällä tehnyt Janne Porkka on huomannut, että ihmiset haluavat koronavuosien jälkeen juhlia.

Porkka tunnetaan intohimoisena kalastajana. Vesille hän aikoo lähteä syyskuussa, kun vedet viilenevät.

– Menen vasta sitten, kun kalaa tulee, Porkka heittää kalamiestyyliin.

Marjo Sjöroosin järjestämiin hyväntekeväisyysmuotinäytöksiin Porkka on osallistunut useamman kerran.

– Tähän pätee sama kuin kalastukseen. Tullaan vasta sitten, kun tarvitaan huippumallia ja on the hetki, Porkka virnistää.

Source Link is.fi