Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_84cb70a428faa334f232da8333a1ed65, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Pakistanin viranomaisilta kova varoitus vaalituloksesta protestoiville – Uutisalue

Pakistanin viranomaisilta kova varoitus vaalituloksesta protestoiville

Vankilassa olevan ex-pääministerin Imran Khanin PTI-puolueen edustajien mukaan vaalien tulokset ovat vilpilliset.

Väkijoukko protestoi vilpillisiksi väitettyjä vaalituloksia Pakistanissa. Kuva: Banaras Khan / AFP / Lehtikuva

Pakistanin viranomaiset varoittivat sunnuntaina, että kaikki viime viikon vaaleihin liittyvät laittomat mielenilmaukset tullaan tukahduttamaan.

Vankilassa olevan ex-pääministerin Imran Khanin PTI-puolueen edustajien mukaan vaalien tulokset ovat vilpilliset. PTI ei saanut osallistua puolueena vaaleihin, joten sen ehdokkaat olivat mukana riippumattomina.

– Vaalituloksia väärennettiin ympäri Pakistania salakavalalla tavalla, väitti PTI:n puheenjohtaja Gohar Ali Khan samalla kun hän kehotti puolueen kannattajia rauhanomaisiin protesteihin.

Sunnuntaina julkistettujen lopullisten vaalitulosten mukaan riippumattomat ehdokkaat saivat vaaleissa 101 paikkaa. Toisen Pakistanin ex-pääministerin, Nawaz Sharifin, Muslimiliitto (PML-N)sai 75 paikkaa ja Pakistanin kansanpuolue (PPP) 54 paikkaa.

Itsenäiset ehdokkaat eivät voi muodostaa hallitusta omin voimin. Sen sijaan he voivat muodostaa liittouman minkä tahansa toisen puolueen kanssa.

Source Link is.fi