Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_1e417343c99183445711de3a8ce79a61, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Perhe jäi Australiassa jumiin aavikolle kaatosateen takia – pelastaminen voi kestää päiviä – Uutisalue
Banner Before Header

Perhe jäi Australiassa jumiin aavikolle kaatosateen takia – pelastaminen voi kestää päiviä

Nelihenkinen perhe on jäänyt jumiin Australian takamaille kaatosateiden takia, ja heidän pelastamisensa voi kestää useita päiviä.

Kaksi aikuista ja kaksi lasta oli ajamassa Simpsonin autiomaan läpi Australian keskiosissa, kun heidän matkailuvaununsa jäi jumiin noin 150 kilometriä luoteeseen Oodnadattan pikkukaupungista. Alueella on ollut kaatosateiden seurauksena tulvia, ja syrjäinen alue on jäänyt entistä pahemmin eristyksiin.

Viranomaiset löysivät perheen hätäsignaalin avulla ja pudottivat heille satelliittipuhelimen ilmasta käsin. Perhe vahvisti, ettei kukaan ole loukkaantunut ja että heillä on riittävästi tarvikkeita selvitäkseen muutaman päivän ajan.

Poliisin mukaan yli äyräidensä tulvineiden jokien takia perhe saattaa olla jumissa aavikolla ainakin maanantaihin asti.

Rajut myrskyt ovat koetelleet Australiaa tällä viikolla, ja Alice Springsin kaupungissa Australian keskiosassa mitattiin korkein yhden päivän sademäärä 20 vuoteen.

Source Link is.fi