Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_902e3146be2b8a219b9e9f13fc4088e2, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Peter Forsberg avautuu nuoruuden syömisongelmista – ”En syönyt mitään koko päivänä” – Uutisalue

Peter Forsberg avautuu nuoruuden syömisongelmista – ”En syönyt mitään koko päivänä”

RuotsalaiSen kiekkolegendan Peter Forsbergin, 48, uran meriitit mairittelevat, mutta kasvaminen vastustajien pelkäämäksi tehohyökkääjäksi ei ollut helppoa.

Forsberg avautuu nuoruudestaan Expressenin Hockeyplus-podcastissa.

Kouluaikoina Forsberg kertoo hänen olleensa hiljainen, arka ja pienikokoinen.

– En syönyt lähes milloinkaan koulussa, ehkä vain kahdesti viikossa. En pystynyt syömään jauhelihaa. Enkä kalaa. En syönyt mitään, Forsberg kuvailee podcastissa.

Välillä ”Foppa” pyöräili kotiin paistamaan pannukakkuja, jos äiti oli kotona. Muuten päivät olivat pelkkää selviytymistä tyhjällä vatsalla.

– Se oli uskomattoman vaikeaa, sillä koulu kesti 15.45 saakka enkä syönyt mitään koko päivänä. Sitten tulin kotiin, haukkasin vähän korvapuustia ja lähdin harjoituksiin.

Forsberg löysi säännöllisen ruokarytmin, kun hän siirtyi lukioon, jonka ruokalassa oli erilaisia ateriavaihtoehtoja.

Vuonna 2011 ammattiuransa lopettanut Forsberg vastaa podcastissa myös legendaan siitä, että hän olisi kirjoittanut hammassuojaansa sanan ”rauhoitu”.

– Kyllä, se tapahtui myöhemmin uralla. Minun piti ottaa rauhallisemmin ja pystyin katsomaan sitä (tekstiä) aina pelitauoilla, hän taustoittaa.

Forsberg kertoi taannoin, että hänen uransa suurin pettymys oli tappio Leijonille Naganon olympialaisten puolivälierässä 1998. Hän paljasti samalla IS:lle, kuka on hänen mielestään NHL:n paras suomalaispelaaja.

Lue lisää: Ruotsin legenda Peter Forsberg: Tässä on NHL:n paras suomalaispelaaja – toivoo yhtä muutosta pelityyliin

Lue lisää: Suomi aiheutti Peter Forsbergin uran pahimman pettymyksen – ”Vuodet sen jälkeen olivat vaikeita”

Lue lisää: Ruotsin legenda Peter Forsberg: Tässä on NHL:n paras suomalaispelaaja – toivoo yhtä muutosta pelityyliin

Source Link is.fi