Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_91c94aed91a9e25d57e4d75927f3f221, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Tv:stä tuttu miljardööri auttoi ystäväänsä – osti kaupungin: ”En tiedä, mitä sillä tekisin” – Uutisalue

Tv:stä tuttu miljardööri auttoi ystäväänsä – osti kaupungin: ”En tiedä, mitä sillä tekisin”

Yhdysvaltalaismiljardööri Mark Cuban on ostanut Texasin osavaltiossa sijaitsevan Mustangin pikkukaupungin, kertoo Dallas Morning News.

NBA-joukkue Dallas Mavericksin omistaja kertoi sähköpostissa ostaneensa Dallasin läheisyydessä sijaitsevan kaupungin, koska hänen ystävänsä piti saada se myytyä.

– En tiedä, mitä sillä tekisin, jos teen yleensäkään mitään, Cuban sanoi lehden mukaan.

Kaupunki oli myynnissä myös vuonna 2017 neljän miljoonan dollarin hintaan, mutta ei mennyt tuolloin kaupaksi. Nyt toteutuneesta kauppahinnasta ei ole tarkempaa tietoa.

Dallas Morning News kertoo, että Mustangissa asuu viimeisimmän väestönlaskennan mukaan 23 henkilöä. Kaupungista löytyy vain strippiklubi ja asuntoautoille tarkoitettu leirintäalue. Yhteen kaupungin lammista on asettunut asumaan alligaattori.

Business Insider -sivuston mukaan Cubanin varallisuus on noin 5,9 miljardia dollaria eli noin 5,3 miljardia euroa.

Cuban on tuttu monille myös suositun tv-ohjelman Leijonan Luojan jenkkiversiosta. Siinä Cuban on yksi sijoittajista, jotka ruotivat ohjelmaan osallistuvien yrittäjien bisnesideoita ja valitsevat, mitkä niistä ovat sijoittamisen arvoisia.

Source Link is.fi