Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_1ad2cf90e50ef8452a8a4c74885d8cc4, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Petri Tykkä julkaisi uuden päivityksen avio­kriisistään – Uutisalue

Petri Tykkä julkaisi uuden päivityksen avio­kriisistään

Yrittäjä Petri Tykkä pahoittelee lauantaina julkaisemassaan päivityksessä aiemman rajun purkauksensa sävyä.

HYVINVOINTIVALMENTAJA Karita Tykän aviomies Petri Tykkä julkaisi torstai-iltana sosiaalisen median tilillään rajun tekstin, jossa hän kertoi pariskunnan 20-vuotisen avioliiton olevan ohi.

Tykkä kirjoitti aikovansa hakea eroa heti. Hän esitti julkisessa päivityksessään väitteen parisuhteen kolmannesta osapuolesta. Päivitys katosi Facebookista perjantai-iltana.

Lue lisää: Tällainen avioehto Karita ja Petri Tykällä on

Lauantai-iltana Tykkä julkaisi uuden, pitkän tekstin, jossa hän pahoittelee aiemman kirjoituksensa sävyä. Hän myös kirjoittaa, ettei tarkoituksena ollut aiheuttaa Karitalle sellaista harmia, mitä nyt on muodostunut.

– Kyseinen torstaina tekemäni postaus oli siis todella suora, rankka ja se tuli suoraan sydämestäni, sillä olin torstaina todella hajalla, Petri Tykkä perustelee.

Petri Tykän mukaan hänellä ja Karitalla ”on edelleen aikamoiset näkemyserot useista eri asioista”. Tykän mukaan näkemyserot koskevat erityisesti parisuhteen väitettyä kolmatta osapuolta.

Kirjoituksessaan Petri Tykkä kertoo olleensa Karitan kanssa yhteydessä. Hän kertoo Karitan saaneen ikäviä viestejä aiheesta.

Petri Tykkä sanoo, ettei halua Karitalle pahaa, ja toivoo, ettei Karitaa häirittäisi.

– Käsittelemme Karitan kanssa jatkossa näitä asioita somen ulkopuolella, joten toivoisin että hänet jätettäisiin nyt vihdoin rauhaan, sillä kukaan ei ansaitse saada tuollaisia viestejä, oli sitten tapahtunut mitä tahansa, Tykkä kirjoittaa.

Karita Tykkä myönsi perjantaina Instagramissa, että heidän perheessään on menossa kriisi.

– Parisuhde-elämäni on ollut tänään isosti otsikoissa, perheessämme on menossa iso kriisitilanne, Tykkä kirjoitti.

– Tulen viettämään hetken hiljaiseloa täällä somessa ja nostamaan pelkästään muutamia työhöni liittyviä asioita täällä esille. Tarvitsen tällä hetkellä itse aikaa ja tilaa käsitellä tätä kaikkea.

Source Link is.fi