Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_a35f247b0a3855fa6933c79cefec325a, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Petter Northug ei ilmestynyt Oloksella lähtöviivalle – syynä loukkaantuminen – Uutisalue

Petter Northug ei ilmestynyt Oloksella lähtöviivalle – syynä loukkaantuminen

Petter Northugin piti kilpailla perjantaina Oloksella kovatasoisissa Tykkikisoissa. Northug kärsii kuitenkin pienestä loukkaantumisesta.

Petter Northug.

Petter Northug tavoittelee tätä nykyä menestystä Ski Classics -sarjassa. Kuva: EPA

Norjalaisen hiihtoikonin Petter Northugin piti kilpailla tänään Oloksen Tykkikisoissa sprintissä, mutta hän ei startannut kilpailuun.

Norjalaislehti VG kertoo, että poissaolon syy on loukkaantuminen.

– Pieni loukkaantuminen kovan treeniviikon jälkeen. Hän ei ota mitään riskejä. Hän aikoo olla valmiina Ski Classics -sarjaan, Northugin joukkueesta Pål Trøan Aune totesi.

Northug aikoo kilpailla tänä kautena pitkillä matkoilla omassa Team Janteloppetissa. VG:n mukaan Northug aikoo pysyä Suomessa loukkaantumisesta huolimatta.

– Olemme täällä treenaamassa ja valmistautumassa kauteen joka tapauksessa, Trøan Aune sanoi.

Northug, 37, on 13-kertainen maailmanmestari ja kaksinkertainen olympiavoittaja. Häntä pidetään yhtenä kaikkien kovimmista mieshiihtäjistä.

Northug ilmoitti uransa lopettamista joulukuussa 2018. Hän kuitenkin palasi pitkien matkojen Ski Classics -sarjaan viime kaudelle.

Oloksen Tykkikisoissa on tänä viikonloppuna kova kattaus. Perjantain sprinttien lisäksi lauantaina hiihdetään 10 kilometrin väliaikalähdöt perinteisellä ja sunnuntaina 10 kilometrin väliaikalähdöt vapaalla hiihtotavalla.

Mukana on muun muassa Norjan miesten maajoukkueen tähtiä ja Italian sprinttitykki Federico Pellegrino. Suomen huippunimistä viikonloppuna lähtöviivalla nähdään muun muassa Iivo ja Kerttu Niskanen, Krista Pärmäkoski, Perttu Hyvärinen, Niko Anttola ja Ristomatti Hakola. Suomen huippunimistä Niskaset kilpailevat Oloksella lauantain ja sunnuntain väliaikalähdöissä. Pärmäkoski ja Hyvärinen ovat ilmoittautuneet vain sunnuntain vapaan kilpailuun.

Source Link yle.fi