Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_7c753d6159d6d42fa79671639cee4e18, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Podcast paljastaa hauskan yksityiskohdan Elisabetista – kuningattarelle lähetettiin joka päivä kuumimmat poliittiset juorut – Uutisalue

Podcast paljastaa hauskan yksityiskohdan Elisabetista – kuningattarelle lähetettiin joka päivä kuumimmat poliittiset juorut

Edesmenneestä kuningatar Elisabetista on paljastunut julkisuuteen paljon hauskoja yksityiskohtia, mutta harva tietää hänen olleen erityisen kiinnostunut poliittisista juoruista.

Poliittisiin aiheisiin pureutuvan Westminster Insider -podcastin tuoreimmassa jaksossa juontaja Ailbhe Rea ja Politico-lehden Annabelle Dickson puivat kuningattaren suhdetta politiikkaan.

Rea kertoo, kuinka kuningatar vastaanotti joka päivä sähköpostin, jossa kerrottiin kaikki, mitä parlamentissa oli päivän aikana tapahtunut. Sähköpostin takana olivat niin kutsuttuna ”whipinä” eli puoluepiiskurina toimineet poliitikot.

Whip tarkoittaa politiikassa parlamenttiryhmän henkilöä, jonka tehtävä on valvoa puoluekurin toteutumista. Suomeksi tällaisesta henkilöstä on käytetty nimitystä puoluepiiskuri.

Annabelle Dickson kertoo, että hän alkoi tutkia aihetta tarkemmin ja haastatteli piiskurin roolissa toimineita poliitikkoja.

– Kun juttelin näiden ihmisten kanssa, kuulin valtavan paljon anekdootteja ja tietoa kuningattaresta, joka oli selvästi aivan lumoissaan politiikan maailmasta, Dickson sanoo.

Jaksossa kuullaan roolissa toimineiden poliitikkojen muistoja Elisabetista. Parlamentin jäsen ja entinen puoluepiiskuri Stuart Andrew muistelee Elisabetin huumorintajua lämmöllä.

– Olen myös kirjoittanut päivittäisiä raportteja kuningattarelle ja tiedän, että hän todellakin rakasti juoruja. Se oli sydäntä lämmittävää, Andrew nauraa.

Podcastissa haastateltiin myös muun muassa entistä puoluepiiskuria Anne Miltonia.

Milton kertoo, että hän pyrki aina kirjoittamaan viesteistä värikkäitä, eläväisiä ja viihdyttäviä.

– Kun kirjoitin hänelle päivittäisiä raportteja, ymmärsin jo hyvin varhaisessa vaiheessa, että hänelle ei riittänyt pelkkä raportti päivän aikana käsitellyistä asioista. Hän halusi viesteihin hieman väriä ja juoruja, Milton kertoo.

Miltonin mukaan hän kirjoitti viesteihin muun muassa parlamentin jäsenten asukokonaisuuksista ja siitä jos joku käytti liian paljastavaa mekkoa. Hän kertoi kuningattarelle myös juoruista, joita Milton oli kuullut parlamentin jäsenten suusta esimerkiksi teen äärellä.

Source Link is.fi