Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_bd5f182c18a52bdfdff2907a3547b9bc, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Podcast: Tuomas Enbuske ei voi sietää yhtä asiaa parisuhteessa – ”Naiset rakastuvat miehiin, jotka…” – Uutisalue

Podcast: Tuomas Enbuske ei voi sietää yhtä asiaa parisuhteessa – ”Naiset rakastuvat miehiin, jotka…”

Tuomas Enbuske kertoo podcastissa rehellisen mielipiteensä nykyisestä deittailukulttuurista.

– Inhoan sellaista mieskuvaa, että ulistaan naiselle. Mielestäni se on epämiehekästä. Totta kai mies voi näyttää heikkoutensa, mutta mies voi näyttää heikkoutensa ainoastaan siellä, missä muut miehet eivät sitä näytä, täräyttää juontaja ja toimittaja Tuomas Enbuske, 46, Miesten vuoro puhua -podcastissa.

Enbuske keskustelee aiheesta Tuomo ”Veli Koo” Kasasen luotsaamassa podcastissa, jossa julkisuudesta tutut miehet puhuvat miehuudesta ja elämästään.

Enbusken mielestä on tärkeää tunnistaa, että naiset ja miehet ovat erilaisia. Hän ei voi sietää ajatusta siitä, että joutuisi parisuhteessa naisen hoivaamaksi.

– Jos itse voin tosi huonosti, en halua tehdä sitä kenenkään naisen nähden, ainakaan sellaisen, kenestä olen seksuaalisesti kiinnostunut. Se ei johdu siitä, että jotenkin häpeäisin sitä, en vain halua tulla hoivatuksi. Musta on hirvittävää, kun puoliso muuttuu äidiksi, Enbuske toteaa podcastissa.

– Miehen ei pidä samalla tavalla näyttää heikkouttaan, koska miehessä ei pidä olla sitä samaa heikkoutta, hän jatkaa.

Tuomas Enbuske ajattelee, että naiset haluavat miehen, joka uskaltaa sanoa heille vastaan. Kuva: Petri Hakala

Enbuske väittää, että naiset rakastuvat miehiin, jotka ovat rehellisiä ja uskaltavat sanoa heille vastaan. Hänen näkemyksensä mukaan jotkut vasemmistomiehet ”mielistelevät” ja ”valehtelevat” naisille sen toivossa, että naiset rakastuisivat heihin.

Enbusken kokemuksen mukaan vasemmistonaiset kuitenkin päätyvät valitsemaan ”rehellisen” oikeistolaismiehen.

– Se ei tarkoita sitä, että naiset rakastuisivat renttuihin tai ilkeisiin tyyppeihin. Naiset rakastuvat sellaisiin miehiin, jotka sanovat heille vastaan. Vasemmistolaismiehet, jotka mielistelevät heitä, he eivät sano vastaan eli he valehtelevat.

– Se on laiskan strategia mielistellä naista. Naiset näkevät intuitiivisesti, että se mies valehtelee kun se esimerkiksi piilottaa omaa miehisyyttään tai yrittää esittää feministiä. Naiset haluavat jonkun, joka on rehellinen ja josta on vastusta, Enbuske ajattelee.

Enbuske ottaa kantaa myös yhteen paljon puhuttaneeseen ikuisuusaiheeseen. Hänen mielestään miehen tulisi maksaa ravintolalasku.

– Tietysti jos joku nainen haluaa maksaa, hän saa maksaa, mutta mielestäni miehen pitää totta kai maksaa se lasku. Se on ihan typerä väittely, Enbuske naurahtaa.

Kasanen kysyy podcastissa, mitä mieltä Enbuske on Yhdysvalloissa suosiota saaneesta provider-kulttuurista, jossa mies elättää ja turvaa naisen elintason.

Enbuske korostaa, että hänestä jokainen saa elää sellaisessa parisuhteessa, kuin haluaa. Silti hän löytää provider-suhteista hyviä puolia.

– Uskon, että sillä tavalla syntyy isoin onni. Se onni syntyy siitä, että hyväksytään miesten ja naisten erot. Uskon, että siitä syntyy keskiverroin parhaat parisuhteet.

Ilta-Sanomat ja Supla kuuluvat Sanoma-konserniin.

Source Link is.fi