Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_7ab3346a0634b23dcf364dfe36149ac0, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Podcast: Valtteri Bottas paljastaa yllättävän puolen lapsuudestaan – toilailut veivät poliisin puheille: ”Tuli tehtyä myös pahoja juttuja” – Uutisalue

Podcast: Valtteri Bottas paljastaa yllättävän puolen lapsuudestaan – toilailut veivät poliisin puheille: ”Tuli tehtyä myös pahoja juttuja”

F1-kuljettaja Valtteri Bottaksen lapsuudesta piirtyy hänen isänsä Raunon kertomana hyvin erilainen kuva kuin se, miltä 32-vuotias formulatähti nykyään julkisuudessa vaikuttaa. Rauhallinen ja harkitseva eivät ole adjektiiveja, joilla isä kuvailee poikaansa Suplan Suoraa puhetta minusta – Valtteri Bottas -podcastissa.

– Lyhyesti sanottuna hyvin vilkas. Halusi kokeilla paljon erilaisia asioita ja harrastuksia, Rauno Bottas kertoo.

– Tosi inspiroiva lapsi, mutta vaikeasti vahdittava. Koko ajan piti vahtia, kun hän oli kavereiden kanssa hiekkalaatikolla, missä pellavapää menee. Energiaa on ollut, Rauno sanoo.

Valtteri Bottas allekirjoittaa podcastissa isänsä kuvailun täysin. Bottas kokee olleensa vilkas lapsi, jolla oli loputtomasti energiaa ja tarve touhuta kaikenlaista. Rauno Bottas kertoo, että lapsuudenkodin autotallin ovi lämittiin jääkiekkoharrastuksesta innostuneen pojan toimesta palasiksi. Kaikki asiat tehtiin ”sata lasissa”.

– Välillä tuli hävittyä kotoa pidemmäksi aikaa kavereiden kanssa johonkin, enkä ollut paras ilmoittamaan tulevani vasta myöhemmin illalla kotiin. Tuli tehtyä myös pahoja juttuja, jotka nyt vaikuttavat tosi tyhmiltä, Valtteri Bottas avaa.

– Mutta kai se on suht normaalia pikkupojan touhuilua ja tekemistä, jos käytiin rikkomassa jonkun vanhan rakennuksen ikkunoita tai uutenavuotena aina naapureiden postilaatikot mosahti raketeilla, Valtteri sanoo.

Valtteri-pojan toilailua ei kuitenkaan katsottu sormien lävitse. Valtteri Bottaksen mukaan vanhempien tehtävä oli välillä palauttaa maanpinnalle ja pohtimaan sitä, mikä on oikein ja mikä ei. Bottaksen mukaan vanhemmat osasivat tarvittaessa olla myös kovia.

– Joskus piti käydä poliisiasemallakin haastatteluissa, että olinko rikkonut ikkunoita. Enkä tietenkään ollut minä, Bottas muistelee.

– Eihän se vilkkaasta pikkupojasta kivalta tunnu, miksei saa tehdä noin. Kyllä minut on tosi hyvin opetettu ja olen kiitollinen siitä, että peruskäytöstavat ja tällaiset tulevat kasvatuksesta. Minulle on pitänyt olla kova, Bottas kiittää.

Bottas sanoo pienestä pitäen jääneensä koukkuun adrenaliiniin, jota nykyinenkin ammatti tarjoaa.

– Ehkä pienestä pitäen kaipasi jännitystä, mitä tietyistä jutuista sai. Se sitten vaati ehkä extreme-juttuja, mitä piti koittaa.

Suoraa puhetta minusta – Valtteri Bottas -podcast on kuunneltavissa Suplasta.

Ilta-Sanomat ja Supla kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Source Link is.fi