Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_fd696ff5b0ae1581433cff7cbc0391d0, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Prinsessa Catherine pukeutui läpikuultavaan asuun, joka kiinnitti prinssi Williamin huomion – tilanne nähdään suosikkisarjassa – Uutisalue

Prinsessa Catherine pukeutui läpikuultavaan asuun, joka kiinnitti prinssi Williamin huomion – tilanne nähdään suosikkisarjassa

Hetken muotinäytöksessä väitetään toimineen lähtölaukauksena Catherinen ja Williamin suhteelle.

Suosikkisarja The Crownissa nähdään hetki, jolloin nuori Kate Middleton sai prinssi Williamin katseen nauliintumaan itseensä kesken muotinäytöksen.

Nykyisin prinsessan titteliä kantava Catherine osallistui muotinäytökseen läpikuultavassa bikiniasussa, jonka mekko-osa oli ohutta harsoa.

Kun nuori Kate Middleton lipui catwalkille koulun muotinäytöksessä, oli William myyty. Kuva: Luke MacGregor/REUTERS

Walesin prinssiparin rooleissa nähdään Ed McVey, 22, ja Meg Bellamy, 20. He näyttelevät uudelleen kohtauksen, jossa 20-vuotias Catherine astelee läpikuultava muotiluomus yllään kohti prinssi Williamia, joka maksoi 200 puntaa hyvin lähelle lavaa sijoitetusta pöydästä. Asiasta uutisoivan Daily Mailin mukaan Williamin kerrotaan katselleen tulevaa vaimoaan suu ammollaan.

Catherinen kantama asu maksoi vain 30 puntaa, mutta sen uskotaan olleen lähtölaukaus suhteelle Williamin kanssa. Kuuluisa mekko myytiin myöhemmin 78 000 punnalla.

Vuosia 1997–2005 käsittelevät sarjan jaksot julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.

Kuuluisa mekko myytiin myöhemmin kovalla hinnalla. Kuva: Paul Hackett/REUTERS

Catherinen ja Williamin yli 10 vuotta kestänyt ja onnelliselta vaikuttava avioliitto on epäonnisista rakkauksista tunnetussa perheessä melkoinen harvinaisuus. Suhde alkoi tunnetusti 2000-luvun alussa St. Andrewsin yliopistossa Skotlannissa, jossa pari päätyi samaan kaveriporukkaan ja kämppäkavereiksi.

– Kun tapasin Katen ensimmäistä kertaa, tiesin että hänessä oli jotain erityistä ja ehkä jotain josta halusin päästä selville. Päädyimme ystävystymään ja se oli hyvä pohja. Ajattelen nyt, että ystävyys on valtava etu. Ja siitä se sitten jatkui, William kuvasi kihlajaishaastattelussa.

KUNINKAALLISASIANTUNTIJA ja elämäkerturi Andrew Morton väitti aiemmin OK!-lehdessä, että parin suhteeseen ei alussa yleisesti juuri uskottu.

–  Kukaan ei ajatellut hetkeäkään, että yliopistoromanssi jatkuisi valmistumisen jälkeen, samalla tavalla kuin monet opiskeluaikojen suhteet hajoavat etäisyyden tai työkiireiden takia. Yliopiston jälkeen William hoiti kaikenlaisia töitä oppiakseen jonain päivänä hallitsemastaan Britanniasta. Catherine jäi omille teilleen, mutta hän selviytyi.

Lontoon kalliissa yökerhoissa viihtynyt pari erosi muutamiksi kuukausiksi vuonna 2007, mutta palasi pian yhteen.

– Olimme hyvin nuoria, olimme yliopistossa ja me molemmat etsimme itseämme ja olimme eri ihmisiä, William pohti kihlajaishaastattelussa.

– Siihen aikaan en ollut kovin iloinen tapahtuneesta, mutta se teki minusta vahvemman ja opin itsestäni asioita, joita en ollut tajunnut. Nuorena suhteessa oleminen voi olla hyvin kuluttavaa, Catherine jatkoi.

Source Link is.fi