Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_dd72b8d404be407367c37b2bbb595cb1, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Prinsessa Sofian tyyliä ihastellaan silmät soikeana Ruotsissa – Victoria säväytti samassa 840 euron mekossa jo keväällä – Uutisalue

Prinsessa Sofian tyyliä ihastellaan silmät soikeana Ruotsissa – Victoria säväytti samassa 840 euron mekossa jo keväällä

Ruotsin prinsessa Sofian, 37, asu herätti huomiota maanantaina, kun hän osallistui gaalan yhteydessä järjestettyyn muotinäytökseen.

Svensk Damtidning -lehden mukaan prinsessa Sofia oli pukeutunut kuviolliseen hameeseen, jonka on suunnitellut ruotsalainen MaxJenny Forslund, jonka muotiluomukset ovat ihastuttaneet kuninkaallisia.

Itse asiassa Sofian asun inspiraationa on mitä ilmeisimmin ollut kruununprinsessa Victoria, joka säteili samanlaisessa hameessa viime huhtikuussa.

Tuolloin Victorian yläosaksi oli valittu musta off-the-shoulder -paita, joka toi esiin kruununprinsessan dekolteen. Prinsessa Sofialla niin ikään oli yllään musta yläosa.

Prinsessa Sofian asuvalintaa on kehuttu vuolaasti sosiaalisessa mediassa.

Aivan identtiset hameet eivät ole, sillä Sofian hame on turkoosi ja Victorian valkoinen. Lisäksi kummassakin hameessa on uniikki design ja printtikuvio.

Mekon suunnittelija Forslund paljastaa ruotsalaislehdelle, että Sofia sai käyttää ensimmäisenä mekon uutta mallia.

– On hienoa, että Sofialla oli päällään perusmusta toppi, aivan kuten kruununprinsessalla viime keväänä. Kun vaatteitani sovittaa yhteen, ei tarvitse olla erityisen dramaattinen, sillä hame on itsessään näyttävä, Maxjenny Forslund sanoo Svensk Damtidningille.

– Tämä on Sofialle hieman erilainen look ja hieman rohkea valinta. Mutta hän kantoi asua upeasti!

Näyttävä hame maksaa verkkokaupassa 840 euroa.

Kruununprinsessa Victoria, 45, pukeutui samanlaiseen asuun huhtikuussa osallistuessaan Ruotsin Lundissa järjestettyyn tilaisuuteen, jossa jaettiin Astrid Lindgrenin muistopalkinto.

Maxjenny Forslundin mielestä sekä prinsessan että kruununprinsessan stylistit tekevät hyvää työtä.

– Sofian stylisti Lotta Carlsen ja Victorian stylisti Tina Törnqvist tekevät kumpikin taianomaista työtä. He ovat hyvin lahjakkaita. Kruununprinsessa on ruotsalaisen muodin maailmanlähettiläs, ja hän tekee sen tyylillä.

MaxJenny Forslundin hameissa on hänen brändilleen uskollinen printti. Prinsessa Sofian hameella on erityinen tarina.

– Otan kuvia pienellä iPhonellani siellä sun täällä ja sitten leikkaan ja liitän ne. Tämä prinsessa Sofian hameessa näkyvä printti on peräisin pienen Sisilialaisen kirkon katosta, MaxJenny Forslund kertoo.

Source Link is.fi