Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_d8cb802e1b2d04c15aff2c9dca27de29, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Prinssi William ei katsonut kiitos­jumalan­palveluksessa veljensä prinssi Harryn suuntaan – näin asiantuntija analysoi tilannetta – Uutisalue

Prinssi William ei katsonut kiitos­jumalan­palveluksessa veljensä prinssi Harryn suuntaan – näin asiantuntija analysoi tilannetta

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen saapuminen St. Paulin katedraaliin ajoitettiin tarkoituksella niin, etteivät he kohtaisi prinssi Harrya ja herttuatar Meghania kiitos­jumalan­palveluksessa perjantaina 3. kesäkuuta, kertoo Daily Mail.

Kiitos­jumalan­palvelus pidettiin osana kuningatar Elisabetin pitkän valtakauden kunniaksi järjestettäviä platinajuhlia. Harry ja Meghan edustavat ensimmäistä kertaa julkisesti kuninkaallisessa tapahtumassa sen jälkeen, kun he lähtivät dramaattisesti hovista vuonna 2020.

Tapahtumasta otetuista kuvista selviää, että William ja Harry sijoitettiin kirkossa istumaan kauas toisistaan eri puolille käytävää.

Prinssi William (vasemmalla kolmas) istui eri puolella katedraalia kuin veljensä prinssi Harry (oikealla, toinen rivi keskellä).

Kirkkoon saapuessaan William ei huomioinut Harrya. Kehonkielen asiantuntija Judi Jamesin mukaan William teki veljelleen torjuvan eleen, kertoo Mirror-lehti.

– Tähän mennessä veljekset eivät ole huomioineet toistensa läsnäoloa julkisesti tai antaneet merkkejä heidän väliensä elpymisestä, James sanoo.

Jamesin mukaan Williamin eleet olivat lähestulkoon päinvastaiset.

– Hän jännitti huuliaan ja piti leukaansa koholla, samalla kun hän näytti kääntävän päätään vastakkaiseen suuntaan.

James kertoo, että prinssi Harry näytti rentoutuvan, kun hän keskusteli ja vitsaili prinsessa Annen tyttären Zara Tindallin kanssa, mutta muuten prinssi Harry vaikutti Jamesin mukaan hermostuneelta.

James toteaa, että herttuatar Meghanin ulosanti oli sen sijaan ”niin onnistunutta kuin se voisi vaikeassa tilanteessa olla”.

– Hän seisoi selkä suorassa ja hymyili lämpimästi, mikä viesti rauhallisuutta, James tulkitsee.

Prinssi Harryn ja prinssi Williamin väleistä on spekuloitu paljon. Prinssi Williamin kerrottiin viime kesänä varoittaneen veljeään herttuatar Meghanista ja liian nopeasta etenemisestä tämän kanssa. Huhujen mukaan prinssi Harry olisi loukkaantunut tästä, ja hän totesikin Oprah Winfreyn kohuhaastattelussa, että hänen veljensä on loukussa monarkian kiemuroissa.

Ennen kuningatar Elisabetin platinajuhlia veljekset tapasivat toisensa herttuaparin Yhdysvaltoihin muuton jälkeen äitinsä, prinsessa Dianan muistopatsaan paljastamistilaisuudessa viime kesänä sekä prinssi Philipin hautajaisissa huhtikuussa.

Source Link is.fi