Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_94500a65c9916546e2e9df0a8100c312, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Puhelin pois polkiessa tai saat 150 euron sakot – katso videokirje Kööpenhaminan pyöräteiltä – Uutisalue

Puhelin pois polkiessa tai saat 150 euron sakot – katso videokirje Kööpenhaminan pyöräteiltä

Kööpenhaminalaiset pyöräilevät ympäri vuoden – mutta liian usein puhelin kädessä, kertoo Karoliina Kantola videokirjeessään.

Karoliina Kantola.

Karoliina KantolaTanskan-toimittaja

KÖÖPENHAMINA Tässä kolme tärkeintä kohtaa videokirjeestä:

  • Kööpenhaminassa pyöräilijöitä sakotetaan usein puhelimen käytöstä ajon aikana. Siitä voi seurata jopa 150 euron sakot.
  • Viime kesän tehovalvonta paljasti, että moni pyöräilijä rikkoo liikennesääntöjä. Viikon mittaisen valvonnan aikana pyöräilijöille määrättiin 40 000 euroa sakkoja.
  • Pyöräily on olennainen osa Kööpenhaminan liikennekulttuuria, ja poliisi kehottaa turisteja opettelemaan pyöräilyn perussäännöt välttääkseen onnettomuuksia ja sakkoja.

Tekoäly on tehnyt tiivistelmän videokirjeen käsikirjoituksesta. Toimitus on tarkistanut yhteenvedon.

Yllätyitkö siitä, että niin moni pyöräilijä rikkoo liikennesääntöjä Kööpenhaminassa? Voit kommentoida videokirjettä 6.2. klo 23 saakka.

Source Link yle.fi