Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_b177786f6c9a3a9ff43d798f58224c18, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Tällaisella alueella Sanna Marin laskettelee Alpeilla: ”Rikkaiden ja kuuluisien leikkikenttä” – Uutisalue

Tällaisella alueella Sanna Marin laskettelee Alpeilla: ”Rikkaiden ja kuuluisien leikkikenttä”

Sanna Marin kertoi Instagramissa viettävänsä aikaa parhaillaan Alpeilla.

Entinen pääministeri Sanna Marin julkaisi sunnuntaina Instagram-tilillään otoksia ja videoita Itävallan Alpeilta. Marin on ilmeisesti laskettelulomalla alueella.

Yhdessä kuvassa näkyy rakennus, jonka seinässä lukee Petersboden bahn, josta voi ostaa esimerkiksi hissilippuja laskettelurinteisiin.

Kyseinen hissi kuljettaa laskettelijoita ainakin Lechin ja Oberlechin alueella sijaitseville rinteille.

Lähistöllä on useita hienoja hotelleja ja ravintoloita. Yksi alueen parhaimmaksi kehutuista hiihtokeskuksista on Lech am Arlberg. Sitä mainostetaan ”rikkaiden ja kuuluisien ihmisten leikkikentäksi”.

Muun muassa brittilehti Daily Mail on kertonut Lechin alueen olevan kuninkaallisten suosiossa. Esimerkiksi prinsessa Diana vei poikansa prinssi Williamin ja Harryn laskettelemaan alueelle pian sen jälkeen, kun hänen ja silloisen prinssi Charlesin yhteiselo oli tullut päätökseensä.

Brittilehden mukaan Lechistä löytyy luksusta henkiviä hotelleja, mutta merkkiputiikkeja katukuvassa ei näy.

Lechin alue on mm. kuninkaallisten suosiossa. Kuva: Albert Nieboer / DPA / ZUMA / MVphotos

Alpit ylipäätään ovat olleet jo pitkään yksi julkkisten ja kuninkaallisten suosikkimatka­kohteista. Prinssi Williamin tiedetään lomailleen siellä myös puolisonsa prinsessa Catherinen kanssa. Myös Ruotsin prinsessa Madeleine on rentoutunut Alpeilla yhdessä miehensä Christopher O’Neillin kanssa.

Marinin julkaisusta on vaikea päätellä, missä ne tarkalleen on otettu.

Alppien-reissussa on mukana ainakin Marinin kauden poliittinen erityisavustaja ja nykyinen yhtiökumppani Tuulia Pitkänen. Marin poseeraa yhdessä kuvista hänen kanssaan.

Pitkänen toimi Marinin avustajana koko tämän pääministerikauden ajan. Marinilla ja Pitkäsellä on yhteinen Ma/Pi-yritys. Pitkänen on yrityksen toimitusjohtaja.

IS kirjoitti joulukuussa Marinin julkisuuskuvan muutoksesta. Vasemmiston johtajasta on tullut nopeasti luksuselämän mannekiini. ”Outo muutos” sekä kiehtoo että ärsyttää – ja takaa Sanna Marinille superjulkisuuden.

Juttua korjattu 5.2.2024 klo 9.54. Prinsessa Catherinen arvonimi oli kirjoitettu virheellisesti muotoon herttuatar.

Source Link is.fi