Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_6dca263a0c3f87c6eb469cbdf28f3ea7, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Putinin piirteissä tapahtui silmiinpistävä muutos – Uutisalue

Putinin piirteissä tapahtui silmiinpistävä muutos

Venäjän presidentti Vladimir Putinin, 69, muuttunut ulkonäkö on puhuttanut jo vuosia.

Tänä vuonna 70 vuotta täyttävän presidentin on huhuttu käyneen useissa kauneusleikkauksissa.

Huhut Putinille tehdyistä kauneuskirurgisista toimenpiteistä heräsivät jo vuonna 2010, kun hän toimi Venäjän pääministerinä. Tuolloin Putin kuvattiin Ukrainan-vierailulla Kiovassa mustasilmäisenä. Asiasta uutisoi muun muassa BBC.

BBC:n mukaan Putinin edustaja kiisti tuolloin, että kyseessä olisi mustelma ja vetosi Putinin olleen vain uupunut.

Mustelma näkyi Putinista otetuissa kuvista selkeästi meikin alta. Venäjän media arveli mustelmien johtuvan kauneusleikkauksista.

Putinin kasvot näyttivät normaalilta, kun hänet kuvattiin Moskovassa kaksi päivää aiemmin, BBC kertoi tuolloin. Tämän ajateltiin viittaavan siihen, että hänen ulkonäkönsä muuttui seuraavan 24 tunnin aikana.

Vladimir Putin Moskovassa 27 marraskuuta vuonna 2000.

Presidentti Putin poistumassa toisesta istunnostaG8-huippukokouksessa Palazzo Ducalessa Genovassa 20. heinäkuuta 2001.

Putin odottamassa G8-huippukokouksen istunnon alkamista Kananaskisissa 26. kesäkuuta 2002.

Vladimir Putin ja Ranskan presidentti Jacques Chirac vastaavat lehdistön kysymyksiin tapaamisensa jälkeen Pariisin Elyseen palatsissa 10. helmikuuta 2003.

Putinin kasvot ”nuorentuivat” entisestään vuonna 2011. Seuraavana vuonna Venäjällä pidettiin presidentinvaalit.

Länsilehdistö ihmetteli outoa ilmettä Putinin kasvoilla. Putinin silmäpussit olivat kadonneet ja hänen silmänsä näyttivät jähmettyneiltä ja vahamaisilta.

– Häntä on käsitelty ehkä hieman liikaakin silmien alueelta. Tuollaisia silmiä kutsutaan ”kalan silmiksi”, koska niillä ei pysty ilmaisemaan enää tunteita. Lihakset ovat halvaantuneet, plastiikkakirurgi Michael Prager totesi tuolloin Daily Mailin haastattelussa.

Vladimir Putin hymyilee puhuessaan kesäolympialaisten urheilijoille Novo-Ogaryovossa Moskovan ulkopuolella 10. maaliskuuta 2004.

Putin ja Yhdysvaltain presidentti George W. Bush katsovat toimittajia tapaamisensa jälkeen Bratislavassa 24. helmikuuta 2005.

Espanjan kuningatar Sofia ja presidentti Vladimir Putinin Madridin kuninkaallisessa palatsissa 8. helmikuuta 2006.

Paavi Benedictus XVI ja Vladimir Putin Vatikaanissa 13. maaliskuuta 2007.

Keväällä 2015 presidentti Putin katosi kymmeneksi päiväksi julkisuudesta. Hän perui tapaamisia ja esiintymisiä.

Kreml kielsi huhut, joiden mukaan presidentti olisi sairastunut tai käynyt kauneuskirurgin vastaanotolla.

Kun Putin tuli julkisuuteen, hänen kasvonsa olivat muuttuneet. Presidentti oli hyvin ilmeetön.

Venäjän pääministerinä toiminut Putin ja Ukrainan pääministeri Julia Tymoshenko neuvottelujen jälkeen Moskovassa 18. tammikuuta 2009.

Putinin aiempaa siloisemmat kasvot herättivät spekulaatiot kauneusoperaatioista. Putin vuonna 2010.

Venäjän presidentti Dmitri Medvedev ja pääministeri Vladimir Putin osallistuivat seppeleenlaskutilaisuuteen Tuntemattoman sotilaan haudalla Moskovan Kremlin ulkopuolella 23. helmikuuta 2011.

Pääministeri Putin puhuu vaalikampanjansa kokouksessa Moskovassa 7.2.2012 silmin nähden muuttuneena.

Presidentti Putin osallistuu tapaamiseen Venäjän ortodoksisten kirkkojen piispojen kanssa Moskovassa 1. helmikuuta 2013.

Britannian johtava kauneuskirurgi Gerard Lambe sanoi The Sunille vuonna 2019, että poskitäyteaineilla on luultavasti olennaisin syy Putinin muuttuneeseen ulkonäköön.

Lamben mukaan plastiikkakirurgia on auttanut Putinia luopumaan ”nörttimäisestä” ulkonäöstään ja muuttumaan ”kovaksi kaveriksi”.

Lamben mukaan useimpien ihmisten kasvot ohenevat iän myötä, mutta Putinin kasvoista on tullut huomattavasti leveämmät ja pulleammat.

– Vuosien takaisissa kuvissa Putin näyttää huomattavasti rosoisemmalta ja laihemmalta. Jonkin verran työtä on tehty nuorekkaampien ja täyteläisempien piirteiden luomiseksi, Lambe sanoo The Sunille.

Presidentti Putin nauraa Venäjän kultamitalisti rattikelkkaurheilijan Alexander Zubkovin kanssa vuoden 2014 Sotshin talviolympialaisten päätösseremoniassa 23.2.2014.

Presidentti Putin puhumassa Venäjän kirjallisuuden vuoden avajaiskonsertissa Chekhov Moskovan taideteatterissa 28. tammikuuta 2015.

Presidentti Putin antamassa haastattelua saksalaiselle Bild-sanomalehdelle Bocharov Ruchein valtionasunnossa Sotshissa Venäjällä 5. tammikuuta 2016.

Putin Moskovassa, Venäjällä, 10. helmikuuta 2017.

Venäjän presidentti Vladimir Putin tapaa työntekijöitä vieraillessaan Gorbunov Aviationin tehtaalla Kazanissa, Venäjällä 25.1.2018.

Entinen Britannian ulkoministeri ja lääkäri David Owen spekuloi Men’s Health -lehdessä tammikuussa, että Putinin kasvojen muuttuneen muodon taustalla voisivat olla steroidit.

Owen ei usko, että Putinin kasvoja olisi muokattu plastiikkakirurgialla. Hänen mukaansa steroidit voisivat olla syy myös Putinin aggressiivisuuteen ja vihaisuuteen.

Steroideja voidaan käyttää testosteronitason nostamiseen, lihasmassan kasvattamiseen tai sairauksien hoitoon.

– Putin käyttää joko anabolisia steroideja kehonrakennukseen tai sitten kortikosteroideja. Jos steroideja käyttää, seurauksena on tuollaiset kasvot, Owen sanoi Times Radiossa Men’s Healthin mukaan.

Yhteistä kaikille spekulaatioille Putinin muuttuneesta ulkonäöstä ja terveydentilasta on se, että niitä ei ole kommentoitu Kremlin suunnasta viralliselta taholta.

Putin osallistuu Voitonpäivän paraatiin, joka juhlii natsi-Saksan voiton vuosipäivää toisessa maailmansodassa, Punaisella torilla Moskovan keskustassa, Venäjällä 9.5.2019.

Putin osallistui ortodoksiseen jumalanpalvelukseen 7.1.2020.

Putin kuvattuna Venäjällä 27.12.2021.

Putinin huomattavasti pulleammat kasvot ovat herättäneet epäilyjä plastiikkakirurgiasta ja steroideista. Putin kuvattuna Venäjällä kesäkuussa 2022.

Source Link is.fi