Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_04cfde22a6b1b5b911b6c53da492b0ad, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Ranskalaiskuljettajan autossa räjähti Dakar-rallissa – loukkaantui vakavasti: ”Jotain on laitettu hänen penkkinsä alle” – Uutisalue

Ranskalaiskuljettajan autossa räjähti Dakar-rallissa – loukkaantui vakavasti: ”Jotain on laitettu hänen penkkinsä alle”

Dakar-rallin johtaja David Castera kertoi lauantaina Ranskan yleisradiolle, että ranskalaiskuljettaja Philippe Boutron loukkaantui vakavasti, kun hänen autonsa räjähti torstaina Jeddahissa, Saudi-Arabiassa.

Tapauksesta uutisoi muun muassa ranskalainen L’Équipe.

Boutron, 61, oli ajamassa tallin avolava-autoa katsastukseen, kun autossa yhtäkkiä räjähti kuljettajan istuimen alla. Autossa oli lisäksi viisi muuta tallin jäsentä.

Rallin johtaja Castera kertoo, että Boutronin jalka piti operoida vakavan vamman takia.

Kilpailun järjestäjä ASO kertoo kuljettajan toipuneen ja hänen lennättämistä takaisin Ranskaan valmistellaan.

Kansainvälinen autoliitto Fia julkaisi sunnuntaina lyhyen tiedotteen tapahtuneesta.

– Fia luottaa paikallisten viranomaisten selvittävän, mitä tapahtui ja varmistavan rallin turvallisuuden yhdessä kilpailun järjestäjän kanssa.

L’Équipen mukaan kilpailun järjestäjät kertoivat lauantaina, että tapauksen tutkinta on kesken. Ajoneuvo oli jätetty muiden tallien tapaan vartioimatta tallien käyttämän hotellin eteen.

– Oletettavasti jotain on laitettu hänen penkkinsä alle. Se olisi voinut tapahtua kelle tahansa, tallin jäsen kertoo ranskalaislehdelle.

Philippe Boutron on ranskalaisen jalkapallojoukkueen US Orléansin puheenjohtaja, joka oli aloittamassa yhdeksättä Dakar-ralliaan. Ralli järjestetään kolmatta kertaa Saudi-Arabiassa.

Source Link is.fi