Banner Before Header

Ranskan avointen molemmissa miesten välierissä pelon hetkiä: ”Näyttää siltä, että vammani on todella vakava”

Alexander Zverevin ja Rafael Nadalin välieräkamppailu tenniksen Ranskan avoimissa päättyi toisessa erässä Zverevin loukkaantumiseen. Saksalaisen nilkka pyörähti, kun hän yritti ehtiä Nadalin läpilyöntiin.

Ottelua oli pelattu keskeytyshetkellä jo yli kolme tuntia. Nadal oli voittanut ensimmäisen erän tie-breakissa 10–8. Toinen erä jäi 6–6-tilanteeseen.

– Hei tyypit. Todella vaikea hetki minulle kentällä tänään. Ottelu oli fantastinen siihen asti, kunnes tapahtui, mitä tapahtui, Zverev kertoi videoviestissään myöhään perjantai-iltana.

– Näyttää siltä, että vammani on todella vakava. Lääkärit tutkivat sitä yhä. Pidän teidät ajan tasalla.

Lopuksi Zverev lähetti vielä onnittelunsa Nadalille, joka on voittanut Ranskan avoimet peräti 13 kertaa urallaan.

– Uskomatonta, että hän on jo 14:ttä kertaa finaalissa. Toivottavasti hän pystyy menemään päätyyn asti ja tekemään lisää historiaa.

Nadal kohtaa sunnuntain loppuottelussa norjalaisen Casper Ruudin. Ensimmäistä kertaa Grand Slam -finaalissa pelaava Ruud, 23, kukisti välierässä kroatialaisen Marin Cilicin 3–6, 6–4, 6–2, 6–2.

Välierä keskeytyi noin 15 minuutiksi kolmannessa erässä, kun kentälle juossut ilmastoaktivisti kiinnitti itsensä verkkoon. Pelaajat poistettiin kentältä, kunnes turvahenkilökunta sai aktivistin irti verkosta.

– Rehellisesti sanoen se oli aika pelottavaa. En tiennyt, mitä tapahtuu, Ruud kommentoi ottelun jälkeen.

Ilmastoaktivistin paidan selkäpuolella luki viesti ”meillä on 1028 päivää jäljellä”. Ranskan tennisliiton mukaan aktivisti oli saapunut tapahtuma-alueelle normaalisti pääsylipulla.

Hän kiinnitti itsensä verkkoon metallilangan ja liiman avulla. Poliisi otti aktivistin kiinni tapauksen jälkeen.

Lue myös:

Uskomaton välierätaistelu Ranskan avoimissa päättyi dramaattisesti nilkan pyörähdykseen – Nadal hakee sunnuntaina 14. mestaruuttaan, vastassa Norjan Ruud

Source Link yle.fi