Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_5863a612ba93e4eb69d0c43d8d5f588b, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Ranskassa turvallisuus­joukot suojelevat kaikkia maan kirkkoja pääsiäisenä – Uutisalue

Ranskassa turvallisuus­joukot suojelevat kaikkia maan kirkkoja pääsiäisenä

Ranskassa turvallisuusjoukkoja lähetetään suojelemaan kaikkia maan katolisia ja protestanttisia kirkkoja pääsiäisen ajaksi.

AFP:n näkemän viranomaismuistion mukaan tarkoituksena on suojella kirkkoja vastaavanlaiselta terrori-iskulta, jollainen tehtiin Moskovan alueella viime viikon perjantaina.

Turvallisuusjoukkojen on määrä valvoa ”äärimmäisen tarkasti” kirkkojen turvallisuutta erityisesti pääsiäismessujen aikana ja pitää silmällä eritoten kirkkojen ja väkijoukkojen lähelle pysäköityjä ajoneuvoja, maan sisäministeri Gerald Darmanin sanoi muistiossa.

Sen jälkeen, kun ääriryhmä Isisin haara ilmoitti tehneensä yli 140 ihmistä tappaneen iskun konserttisaliin lähellä Moskovaa, on Ranskassa hälytystilaa nostettu korkeimmalle tasolle.

Tämän vuoden alusta lähtien on Ranskassa kerrottu estetyn jo kaksi suunniteltua terrori-iskua.

Source Link is.fi