Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_c7eac8da02f55aba4e97edc524f5ad0b, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Riita lähti käsistä sukujuhlissa ja sai karmean käänteen – huippupelaajaa syytetään tapon yrityksestä – Uutisalue

Riita lähti käsistä sukujuhlissa ja sai karmean käänteen – huippupelaajaa syytetään tapon yrityksestä

Jalkapalloilija Quincy Promesia vastaan on nostettu syyte tapon yrityksestä ja pahoinpitelystä tämän kotimaassa Hollannissa.

29-vuotiaan Promesin epäillään aiheuttaneen vakavia vammoja sukulaiselle vuoden 2020 heinäkuussa sukujuhlilla. Hollannin yleisradioyhtiö NOS raportoi BBC:n mukaan, että Promes puukotti sukulaistaan polvilumpion alapuolelle usean todistajan edessä sen jälkeen, kun sukujuhlilla alkanut riita lähti käsistä.

Promes oli viime joulukuussa kaksi päivää viranomaisten hallussa kuulusteltavana tapauksen johdosta. Hänet kuitenkin päätettiin tuolloin vapauttaa. Nyt tuli päätös syytteiden nostamisesta.

Puukotuksista voi seurata 24–42 kuukauden mittainen vankeusrangaistus. Asialle ei ole vielä määrätty kuulemispäivää oikeudessa.

Moskovan Spartakin pelaaja ei ole kommentoinut tapausta muutoin kuin kiistämällä lakimiehensä välityksellä lyhyesti kaikki epäilyt.

Promes on Hollannin maajoukkuepelaaja. Hän oli mukana viime kesän EM-kisoissa. Epäilyjen tultua julki maan valmentaja Louis Van Gaal sanoi, ettei aio valita 50 maaottelun miestä uudelleen ryhmään ennen kuin rikosasia on ratkennut.

Keskikenttäpelaaja valittiin vuoden pelaajaksi Venäjällä ensimmäisellä visiitillään Spartakissa 2017. Tämän jälkeen hän pelasi mm. kotikaupunkinsa seurassa Ajaxissa sekä espanjalaisessa Sevillassa ennen paluuta Moskovaan viime helmikuussa.

Source Link is.fi