Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_2dbf6e54bd01290c761b5f93fd17b8fd, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Robert Pattinsonin puoliso paljasti ilo­uutisia kesken keikan – Uutisalue

Robert Pattinsonin puoliso paljasti ilo­uutisia kesken keikan

Robert Pattinson ja Suki Waterhouse ovat olleet yhdessä viiden vuoden ajan.

Robert Pattinson ja Suki Waterhouse tapasivat vuonna 2018. Kuva: Admedia, Inc / Sipa USA / MVPhotos

Näyttelijä Robert Pattinsonista, 37, tulee isä, kertoo muun muassa BBC.

Hän ja laulaja Suki Waterhouse, 31, odottavat esikoistaan. Waterhouse paljasti raskauden näyttämällä vauvavatsansa lavalla sunnuntaina 19. marraskuuta.

– Olen erityisen kimalteleva tänään, sillä luulin, että se hämäisi teitä eräältä toiselta asialta, Waterhouse sanoi kimaltava mekko päällään mikrofoniin Corona Capital Festival -juhlilla Meksikossa.

– Se ei tainnut onnistua, hän lisäsi.

Uutinen sai Twilight-saagasta valtavan ponnahduksensa Hollywoodin kermaan saaneen Robert Pattinsonin fanit sekaisin.

– Voitteko uskoa, että Robert Pattinsonista tulee isä? En pysty käsittämään tätä, olen niin onnellinen heidän puolestaan, yksi fani iloitsee X-palvelussa.

– Kuvittele, jos vanhempasi olisivat Suki Waterhouse ja Robert Pattinson, eräs ihailee.

– Onneksi olkoon! Robert Pattinson, fanisi on hyvin onnellinen teidän molempien puolesta. Menkää ja tehkää suloisia vauvoja, yksi sanoo.

Robert Pattinson nousi yhdeksi maailman tunnetuimmaksi näyttelijäksi Twilight-vampyyrisaagasta. Sen jälkeen hän on tähdittänyt lukuisia huippuelokuvia, kuten The Batmania (2022) ja Tenetiä (2020).

Pattinson nähtiin jo vuonna 2010 elokuvassa Remember me, ja hän oli sivuosassa Harry Potter ja Liekehtivä Pikari -elokuvassa vuonna 2005.

Suki Waterhouse ja Robert Pattinson ovat olleet parisuhteessa vuodesta 2018 saakka.

Source Link is.fi