Banner Before Header

Robin Packalen pelmahti yllättäen kansainvälisen palkintogaalan punaiselle matolle – artistin tyyli kerää kehuja maailmalla

MTV European Music Awards -gaalaa juhlistettiin Unkarin Budapestissä sunnuntai-iltana. Gaala näytettiin suorana lähetyksenä peräti 180 maassa. Kenties himoituimmat pystit nappasi brittimuusikko Ed Sheeran, joka palkittiin parhaan artistin sekä parhaan kappaleen palkinnoilla.

Lisäksi gaalassa juhlistettiin muun muassa kaikkia paikallisia EMA-voittajia eri puolilta maailmaa Espanjasta Latinalaiseen Amerikkaan, Unkariin ja Afrikkaan. Parhaan Pohjoismaisen artistin palkinnon sai tanskalainen Tessa.

Gaalan punaisella matolla juhli myös suomalaisartisti Robin Packalen. Packalen, 23, tallentui myös kansainvälisten valokuvaajien kameroihin. Hän oli pukeutunut mustavalkoiseen pukuun ja kokonaisuuden kruunasi Packalenin tavaramerkiksi muodostuneet keskenään eri paria olevat kengät.

Vuosien varrella Packalenin tavaramerkiksi ovat muodostuneet eri paria olevat kengät.

Packalen jakoi kuvan gaalatyylistään myös omalla henkilökohtaisella Instagram-tilillään. Kuvaan on kertynyt lukuisia tykkäyksiä ja kommentteja Packalenin faneilta ja erityisesti artistin tyyli on kerännyt kehuja.

– Näytät niin hyvältä. Rakastan tyyliäsi, kehui eräs.

– Täydellinen, ylisti toinen.

Artisti jakoi Instagram-tilinsä tarinat osiossa kuvakaappauksia, joiden perusteella artistin näyttävä tyyli on huomioitu myös maailmalla. Useampi tili oli jakanut Instagramissa kuvia Packalenin gaalatyylistä.

Packalen jakoi Instagram-tilinsä tarinat osiossa videoita myös itse palkintogaalasta. Videoiden perusteella Packalen pääsi nauttimaan muun muassa Sheeranin sekä räppäri Lil Nasin livevedoista. Lil Nas palkittiin EMA-gaalassa parhaan musiikkivideon palkinnolla. Pystin räppärille toi MONTERO-kappaleen kohua herättänyt video.

ILTA-SANOMAT kertoi maaliskuussa Robin Packalenin kuluneesta vuodesta, joka oli kaikkea muuta kuin mitä laulaja odotti. Packalen vaihtoi muutamia vuosia sitten laulukielensä suomesta englantiin ja tavoitteena oli tuolloin lähteä valloittamaan maailmaa.

Kesäksi oli suunniteltu ensimmäisen kansainvälisen albumin julkaisu, iso promokiertue Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä sekä lukuisia matkoja eri puolille Eurooppaa. Tarkoitus oli istua lentokoneissa, verkostoitua ja viedä uutta englanninkielistä musiikkia maailmalle.

Toisin kävi. Robin kertoi maaliskuussa astuneensa lentokoneeseen viimeksi vuosi sitten helmikuussa. Matkat Keski-Eurooppaan ovat jääneet väliin, ja levy päätettiin jakaa kahteen osaan.

Robin Packalen on jo pitkään tavoitellut menestystä kansainvälisillä musiikkimarkkinoilla.

PACKALEN totesi tuolloin, että tilanne on tukala, mutta samassa veneessä ovat olleet monet muutkin artistit. Siksi Packalen vaan keskittyikin mieluummin siihen, mitä pandemian aikana on voinut tehdä.

– Onneksi etänä pystyy tekemään jotain. On myös omalla tavallaan kivaa, ettei tarvitse tunnin palaverin takia lähteä Berliiniin asti. Mutta kyllä tämä työ vaatisi sitä, että olisi siellä paikan päällä ja pääsisi laittamaan itsensä likoon, hän pohti tuolloin.

Source Link is.fi