Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_56019311997f7522bca3d4a07abb1784, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Ronnie O’Sullivan kävi kuumana – ensin kunniansa sai kuulla kuvaaja ja sitten yleisö – Uutisalue

Ronnie O’Sullivan kävi kuumana – ensin kunniansa sai kuulla kuvaaja ja sitten yleisö

Snookerin supertähti Ronnie O’Sullivan oli äkäisellä tuulella snookerin UK Championshipin puolivälieräottelussa Kyren Wilsonia vastaan. Suurmestarin hermojen kireyden sai tuta ensin kuvaaja ja myöhemmin Yorkin Barbican Centerin yleisö.

Ottelun kahdeksannessa erässä O’Sullivan oli keskellä omaa lyöntivuoroaan, kun hän suuntasi yllättäen istumaan penkilleen.

Tuomari Jan Verhaas tiedusteli kuusinkertaiselta maailmanmestarilta, missä vika. O’Sullivan kertoi, että häntä häiritsi yleisöstä kuuluva meteli. Viereisellä pöydällä pelattavassa Luca Brecelin ja Anthony Mcgillin välisessä ottelussa erä oli juuri päättynyt, joten moni katsomossa nousi istumapaikoiltaan verryttelemään jalkojaan.

– Istun mieluummin alas. Minulla ei ole kiire mihinkään, O’Sullivan sanoi ja sai yleisön ja Verhaasiin hörähtämään nauruun.

O’Sullivan jatkoi mutinaansa turhasta metelöinnistä ja liikehdinnästä vielä hyvän tovin hieman kiusaantuneen näköisen Verhaasin seisoskellessa hänen edessään.

Lopulta hollantilaistuomari sai O’Sullivanin vakuutettua siitä, että yleisössä on taas rauhallista, ja ilkikurisesti virnistellyt O’Sullivan suostui jatkamaan lyöntivuoroaan.

Kymmenennessä erässä sama toistui. Toisen ottelun erä päättyi O’Sullivanin ollessa pöydällä, ja O’Sullivan suuntasi penkilleen istumaan. 45-vuotias konkari ehti jo kerran palata pöydän ääreen, mutta palasi uudemman kerran turhautuneesti puhallellen istumaan penkilleen, kun hälinä jatkui.

Molempien keskeytysten jälkeen O’Sullivan onnistui häiriöistä huolimatta pussittamaan haastavat pallot ja jatkamaan lyöntivuoroaan.

Jo aiemmin O’Sullivan oli tulistunut ottelua käsivarakameralla kuvanneelle kuvaajalle. O’Sullivanin mielestä kamerassa olisi pitänyt olla jalusta. Ilman sitä kameran heiluminen saattaisi osua silmäkulmaan juuri väärällä hetkellä.

– Jos hän liikkuu kameransa kanssa, hänet on heitettävä pihalle, O’Sullivan ilmoitti ykskantaan Veerhaasille, joka ohjeisti kameramiestä etsimään menemään puhumaan turnausjärjestäjille ongelmastaan.

Ottelusta muodostui hurja trilleri, jossa O’Sullivan kiri kahden erän takamatkalta tasalukemiin 5–5, mutta Wilson vei pidemmän korren päättämällä ottelun upeaan 102 pisteen sarjaan.

Wilson eteni snookerin suurimpiin turnauksiin kuuluvassa UK Championshipissa nyt ensimmäistä kertaa välieriin. O’Sullivan on voittanut turnauksen aiemmin seitsemän kertaa.

Source Link is.fi