Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_82621ace551b4909b80dea682498df16, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Ruotsin pääministeri kommentoi maansa turvallisuustilannetta – katso suora lähetys kello 19 – Uutisalue

Ruotsin pääministeri kommentoi maansa turvallisuustilannetta – katso suora lähetys kello 19

Ruotsi nosti aiemmin tässä kuussa terrorismin uhka-arviotaan. Taustalla on muun muassa Ruotsissa tehtyjen Koraanin häpäisemisten muslimimaissa aiheuttama suuttumus.

Ruotsin pääministerin Ulf Kristerssonin tiedotustilaisuus.

Ruotsin pääministeri Ulf Kristersson kommentoi maansa turvallisuustilannetta tiedotustilaisuudessa kello 19 Suomen aikaa alkaen.

Voit seurata tilaisuutta suorana lähetyksenä tämän artikkelin yhteydessä.

Ruotsiin kohdistuu juuri nyt kohonnut terrori-iskun uhka, jonka taustalla ovat muun muassa muslimimaissa laajaa suuttumusta herättäneet Koraanin häpäisyt.

Koraani-protesteja Ruotsissa on järjestänyt erityisen aktiivisesti maahan turvapaikanhakijana saapunut irakilainen kristitty Salwan Momika.

Lisää aiheesta: Salwan Momika haluaa jatkaa Koraanien polttoa ja pelkää Irakin vainoa

Terrroriuhkaa arvioidaan Ruotsissa viisiportaisella asteikolla. Tällä hetkellä uhka-arvio on nelostasolla. Tämä uhkataso merkitsee sitä, että turvallisuuspoliisi Säpo katsoo, että Ruotsissa on konkreettinen terrori-iskun uhka.

Source Link yle.fi