Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_9b9cf80f0a38305062ae4b37ec114b86, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Ryan Giggsin ex-naisystävä myönsi valehdelleensa syövästä – lavasti mustelmia lehtikuvaan – Uutisalue

Ryan Giggsin ex-naisystävä myönsi valehdelleensa syövästä – lavasti mustelmia lehtikuvaan

Jalkapallolegenda Ryan Giggsin ex-naisystävä Kate Grevillestä tuli esiin epäimartelevia asioita oikeussalissa. Greville myönsi keskiviikkona valehdelleensa entiselle rakkaalleen syöpälöydöksestä ja lavastaneensa pahoinpitelykuvia brittilehdelle, kertoo Sky News -kanava.

Englannin Manchesterissa puidaan oikeustapausta, jossa Manchester Unitedin futislegenda on syytettynä entisen kumppaninsa ja tämän siskon pahoinpitelystä sekä kontrolloivasta käytöksestä vuosina 2017–20.

Greville on aiemmin kertonut oikeudessa, että Giggsillä olisi ollut heidän yhdessäolonsa aikana salasuhde kahdeksan muun naisen kanssa. Keskiviikkona Greville kertoi halunneensa päästä Giggsistä eroon mahdollisimman pian suhteiden paljastumisen jälkeen.

Tämän vuoksi hän päätti valehdella ex-jalkapallotähdelle syöpälöydöksestä.

– Olin papakokeessa, kun olit poissa ja minulta löydettiin syöpäsoluja. Minun on mentävä torstaina sairaalaan, Grevillen kerrottiin viestittäneen Giggsille lokakuussa 2020.

Todellisuudessa Greville oli menossa sairaalaan poistattamaan kierukkansa. Oman kertomansa mukaan hän aikoi mennä myös sukupuolitautitesteihin.

– Halusin hänet (Giggsin) pois kimpustani. Kadun sanomisiani, mutta minun piti tehdä jotain, että sain hänet pois kimpustani ja jättämään minut rauhaan.

– Jos sanoisin, että minulta on löydetty syöpäsoluja, niin minun ei tarvitsisi harrastaa seksiä hänen kanssaan, Greville kertoi oikeussalissa.

Giggsin puolustusasianajaja Chris Daw’n mukaan pari harrasti tapahtuneen aikaan ”aktiivista, säännöllistä ja hyvin kiihkeää” seksiä – myös sen jälkeen, kun kierukka oli poistettu.

Greville kiisti väitteen. Samalla hän kielsi myös Daw’n esittämän väitteen siitä, että Greville olisi tarkoituksenmukaisesti yrittänyt tulla raskaaksi.

Oikeudessa esitettiin poliisin vartalokameran kuvaa illalta, jolloin Giggs väitetysti iski Grevilleä kasvoihin päällään. Jalkapallotähden asianajaja esitti, että kaksikon päät olisivat kolahtaneet toisiinsa vain pienesti.

Greville kiisti väitteen ja kertoi Giggsin iskeneen häntä tarkoituksenmukaisesti kasvoihin.

– Oikeasti tapahtui niin, että hän otti minua olkapäistä kiinni, katsoi silmiin ja iski minua huuleen, Greville kertoi.

Oikeudessa otettiin esiin myös brittilehti The Sunissa marraskuussa 2020 julkaistu artikkeli, johon Greville oli kuvattu väitetyn pahoinpitelyn jälkeen. Valamiehistölle luettiin viestejä, joita Greville ja hänen ystävänsä olivat lähettäneet toisilleen lehtijutun julkaisun aikoihin.

– Voimme lavastaa kuvan ja saada rahaa meille molemmille. Mitäs sanot? Greville kirjoitti ystävälleen.

– Sanoisin, että kyllä, tämä vastasi.

– Voimme saada viisi tuhatta (puntaa), Greville jatkoi viestinvaihtoa.

– Tehdään hitto se, ystävä komppasi.

Greville kielsi oikeudessa ”parannelleensa” vammojaan niin, että ne olisivat näyttäneet todellista pahemmilta. Hän kuitenkin myönsi, ettei ollut kertonut isälleen kuvan olleen lavastettu.

– Häpesin sitä. En halunnut hänen tietävän, Greville perusteli päätöstään.

Itkuinen Greville kertoi, ettei ollut koskaan myynyt tarinaansa lehdistölle tai pyytänyt siitä rahaa. Samalla hän kuvaili median ja paparazzien käyttäytymistä ahdistavaksi.

Oikeudenkäynnissä on aiemmin tullut ilmi kylmääviä seikkoja Ryan Giggsin käytöksestä.

Source Link is.fi