Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_dc93f994c5bb9c4f15d7558692852c6f, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
S-Pankilta positiivinen tulosvaroitus – Uutisalue

S-Pankilta positiivinen tulosvaroitus

S-Pankki arvioi, että sen liikevoitto nousee tänä vuonna yli 2,5 kertaa niin suureksi kuin viime vuonna.

S-Pankki päivittää tulosnäkymiään. Yhtiö arvioi tiedotteessaan, että koko vuoden liikevoitto on yli 2,5-kertainen edellisvuoteen verrattuna. Viime vuonna se teki 44,7 miljoonan euron liikevoiton.

Aiemmin S-Pankki odotti, että koko vuoden liikevoitto kasvaa lähes kaksinkertaiseksi.

Hyvän tuloksen takana on korkojen nousu. Pankki kertoo, että tähän asti jatkunut korkotason nousu on vaikuttanut positiivisesti pankin tuloskehitykseen.

Loppuvuoden näkymiin liittyy pankin mukaan kuitenkin edelleen epävarmuuksia, jotka liittyvät toimintaympäristöön sekä talouden, työllisyyden ja kiinteistömarkkinoiden kehitykseen.

Alustavien ja tilintarkastamattomien tietojen perusteella S-Pankin liikevoitto oli tammi-syyskuussa 103,9 miljoonaa euroa, kun vuosi sitten vastaavaan aikaan se oli 24,1 miljoonaa euroa. Tuloskehitykseen vaikutti korkokatteen vahva kasvu.

S-Pankki julkaisee tammi-syyskuun tuloksensa 9. marraskuuta.

Source Link is.fi