Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_6e880fea7f287e127dcad470105adb38, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Saako kumppani saunoa tai nukkua toisen kanssa? Nyt selvitetään, missä menevät parisuhteen rajat! – Uutisalue

Saako kumppani saunoa tai nukkua toisen kanssa? Nyt selvitetään, missä menevät parisuhteen rajat!

Yli kymmenen vuotta toisensa tunteneet Jari Sarasvuo ja muusikko Mariska kertoivat hiljattain Ilta-Sanomille ainutlaatuisesta ystävyydestään, johon kuuluu syvän henkisen yhteyden lisäksi myös fyysistä läheisyyttä. Halailu ja poskisuudelmat ovat ystävyksille arkipäivää.

Lue lisää: Jari Sarasvuo on sanonut Mariskalle puhelimessa pakahduttavan lauseen, joka olisi helppo ymmärtää väärin – tällainen on kaksikon erityislaatuinen ystävyys

Osalle vastaavanlainen naisen ja miehen välinen platoninen ystävyys voi olla vaikea pala purtavaksi. Näkemykset parisuhteen sopivista rajoista ovat hyvin yksilöllisiä: yhden mielestä on ok, jos kumppani nukkuu mökkireissulla samassa sängyssä vastakkaista sukupuolta olevan ystävänsä kanssa, toisella rajat menevät jo halailussa.

Millaiset ystävien väliset teot ovat sinun mielestäsi vielä suhteen rajoissa sallittuja? Laadimme kyselyn, jossa voit verrata näkemyksiäsi parisuhteen sopivista rajoista muiden suomalaisten mielipiteisiin.

Kerro, ovatko alla olevat teot ja tilanteet kumppanin ja hänen ystävänsä välillä mielestäsi vielä sopivia vai kyseenalaisia. Vastattuasi kysymykseen näet myös, kuinka moni muu vastaaja oli kanssasi samaa tai eri mieltä.

Jutun lopussa voit myös kertoa, mitä tunteita ja ajatuksia parisuhteen rajat sinussa herättävät.

Kysymykset on aseteltu monogaamisen heterosuhteen näkökulmasta, mutta luonnollisesti voit vastata soveltaen omasta tilanteestasi käsin, olit sitten miehistä pitävä mies, naisista pitävä nainen tai jotain muuta!

Source Link is.fi