Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_f40c49090691cd85833ec2b138dc6be6, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Saga Vanninen voitti MM-kultaa – näitä asioita tuore mestari harmitteli – Uutisalue

Saga Vanninen voitti MM-kultaa – näitä asioita tuore mestari harmitteli

Tampereen Pyrinnön Saga Vanninen otteli uransa toisen peräkkäisen nuorten maailmanmestaruuden myöhään keskiviikkoiltana Suomen aikaa Kolumbian Calissa.

Vannisen voittosarja oli: 100 metrin aitajuoksu 13,52, korkeushyppy 172, kuulantyöntö 14,18, 200 metriä 24,49, pituushyppy 624, keihäänheitto 46,21 ja 800 metriä 2.28,91.

Se tuotti hänelle pisteet 6 084. Toiseksi sijoittui Saksan Serine Riedel, joka jäi 210:n pisteen päähän. Kolmas oli niin ikään saksalainen Sandrina Sprengel.

Toisesta mestaruudesta huolimatta Vanninen ei ollut aivan tyytyväinen sarjaansa.

– Korkeushypyssä tekeminen oli teknisesti epävarmaa. Tulos harmitti aika paljon. Ajattelin, että teen sitten 200 metrillä sellaisen ajan, että saan sillä kompensoitua, Vanninen kommentoi SUL:n tiedotteessa.

– Meillä oli Masan (valmentaja Matti Liimatainen) kanssa tiedossa, että kakkonen kulkee, mutta on tietysti eri asia saada se onnistumaan kilpailussa.

Vanninen kertoi ottaneensa toisen päivän kenttälajit varman päälle.

– Piti yrittää varmistaa, ettei höntyile tekniikan kanssa. Pituushypyssä tulin pitkällä viimeisellä askelella lankulle ensimmäisellä hypyllä, mutta kolmannella sain sitten hypyn toimimaan, hän arvioi.

– Keihäässä heitot olivat perusheittoja. Otin ensimmäisen varman päälle ja koetin sitten kahteen muuhun vähän lisää terävyyttä.

Vanninen voitti nuorten MM-kultaa myös vuosi sitten Nairobissa. Seuraavaksi hän ottelee EM-kisoissa Münchenissa.

Source Link is.fi