Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_e1625f4a85805fe9d98abf6c3d20eb9a, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Sähköyhtiö antoi asiakkailleen ”joululahjan” – jättää sähkön siirtomaksun perimättä – Uutisalue

Sähköyhtiö antoi asiakkailleen ”joululahjan” – jättää sähkön siirtomaksun perimättä

Lounaislappilaisen Keminmaan asukkaan saavat kunnalliselta sähköyhtiöltään joululahjan, sillä se jättää sähkön verkkopalvelumaksun perimättä joulukuulta.

Verkkopalvelumaksu tunnetaan yleisesti sähkön siirtohintana.

Keminmaan Energia ja Vesi päätti joulukuun lopun kokouksessaan, että se ei peri asiakkailtaan joulukuun verkkopalvelumaksuja, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

Määräaikainen alennus tarkoittaa yhtiön mukaan omakotitaloasujalle keskimäärin noin 70 euron ja kerrostaloasukkaalle noin 20 euron säästöä.

Yhtiö perustelee päätöstä taloudellisesti hyvällä viime vuodella ja yhtiön toimintasuunnitelman mukaisella tavoitteella tuottaa asiakkaille sähkön siirtopalvelua mahdollisimman edullisesti.

Energiavirasto kertoi Ylelle, että virastossa ei ole tietoa, että muissa sähköyhtiöissä olisi tehty vastaavia päätöksiä.

Keminmaan Energia ei tuota itse sähköä, vaan toimii jakeluyhtiönä. Sillä on osuus Lapin sähkövoimasta, mikä oikeuttaa sen osuuteen voimayhtiö Kemijoen tuotannosta. Keminmaan Energia on myös ydinvoimalaa Pyhäjoelle puuhaavan Fennovoiman osakas.

Source Link is.fi