Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_3506f74829fb28cf031473cf431e055f, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Sairaalloinen bakteerikammo voi hallita koko elämää – Toni syö vain kertakäyttölautasilta, Brian pakottaa vaimon saunaan ennen seksiä – Uutisalue

Sairaalloinen bakteerikammo voi hallita koko elämää – Toni syö vain kertakäyttölautasilta, Brian pakottaa vaimon saunaan ennen seksiä

Bakteerikammo lyödään usein leikiksi, mutta amerikkalaisten Brianin, Keshiuksen ja Tonin tilanne on kaukana hauskanpidosta.

TLC-kanavalla esitettävä ohjelma Bakteerikammoiset seuraa kolmea ihmistä, joiden elämä on karua katsottavaa. Mikroskooppisten vihollisten pelko estää heitä elämästä tavallista elämää.

Kenties surullisinta katsottavaa on Tonin elämä. Rekkakuskina työskentelevä 34-vuotias nainen tahtoisi puolison ja perheen, mutta Tinder-viestittelyt jäävät aina, kun esille tulee treffeille meno. Ajatus likaisista ravintoloista ja suudelmien sisällöstä hirvittää. Toni käyttää hygieniasyistä vain kertakäyttöastioita, ja hän on menettänyt lähes kaikki ystävänsä.

Rakennusalan yrittäjänä toimivan Brianin perheen elämä pyörii vimmatun siivoamisen ympärillä. Vaimo on turhautunut. Kotiin ei saa tuoda tuoreita kukkia tai sushia, ja Brian edellyttää vaimoltaan saunomista ennen seksiä. Miehellä on erikseen laboratoriomaisen puhdas asunto, johon voi vetäytyä, kun maailman sotkuisuus ahdistaa.

Brian siivoaa keittiötä höyrypesurilla.

Ohjelma on tehty viihteeksi, mutta ihmisten ahdingon ei pitäisi olla viihdettä. Toni sanookin suoraan, että hän haluaa muutoksen tilanteeseensa.

Toni ja Brian ovat olleet lapsesta saakka bakteerikammoisia, mutta suurperheen äidin Keshiuksen kammo alkoi esikoisen saatua taaperoikäisenä sairauskohtauksen. Nykyisin hän siivoaa yli kahdeksan tuntia päivässä. Ennen autoon istahtamista hän käyttää kolme varttia kertakäyttömuovien asetteluun. Ruokakaupassa hän verhoaa ostoskärryt muovilla ja pesee jokaisen tuotteen.

Dokumentin aihe on kiinnostava, mutta sävy epäkunnioittava. Nämä ihmiset tarvitsevat apua, eivät kauhistelua.

Bakteerikammoiset TLC-kanavalla la 4.12. klo 21.00 sekä su 5.12. ja ma 6.12. klo 23.00.

Source Link is.fi