Banner Before Header

Sami tippui Big Brotherista – paljastaa vihdoin, miksi oli aina haastamassa riitaa

BIG BROTHER -talosta häädettiin jälleen yksi kilpailija. Tällä kertaa talon joutui jättämään järvenpääläinen myymäläpäällikkö Sami. Hän oli 11. kilpailija, joka joutui unohtamaan haaveensa pääpalkinnon pokkaamisesta. Sami ehti siis olla talossa peräti 10 viikkoa, joiden aikana hän koki koviakin koti-ikävän tunteita.

– Pitkä aika ilman vaimoa, Sami totesi liikuttuneena Elina Kottosen haastattelussa heti putoamisensa jälkeen.

Elina uteli Samilta, miten hän pärjäsi talossa ikävänsä kanssa.

– Tietyssä välissä oli vaikeampi aika, mutta se on pitänyt vain pystyä käsittelemään ja jatkaa eteenpäin, Sami kommentoi.

Samin mukaan parasta kokemuksessa oli se, kuinka BB-talossa oppi arvostamaan pieniä asioita, joita ei aina tule huomioitua normaalissa arjessa.

– Siellä oppii paljon itsestä arvojen ja toimien osalta, Sami sanoi.

Elina Kottonen muistutti Samia siitä, kuinka hän jäi tv-katsojien muistiin riidanhaastajana, joka oli häätöuhan alla useampaan otteeseen. Elina haluaa tietää, onko jääräpäisyys Samille ominainen luonteenpiirre.

– Ehkä normaalielämässä tilanteet eivät aina samalla tavalla riistäydy käsistä. En hae riitaa tarkoituksenmukaisesti, Sami yritti vakuutella.

– Mutta jääräpäisyys tulee paketin mukana, hän kuittasi.

Sami sanoi ennustavansa voittoa Anssille tai Villelle, joista hänen mukaansa molemmat ansaitsisivat jatkaa kisassa pitkään.

Kun Elina kysyy Samilta, tuliko hänen putoamisensa yllätyksenä, mies on kahta mieltä.

– Ei se ihan yllätyksenä tullut. Olin henkisesti varautunut siihen, mutta totta kai olisi ollut vielä intoa jatkaa, Sami sanoi ja syöksyi lopulta vaimonsa syliin.

Sami poistui kilpailusta omintakeisesti pyjamahousut jalassaan.

Tällä viikolla häätöäänestyksessä olivat Samin lisäksi Ville, Anssi ja Taavi. Viime viikolla kilpailusta putosi Melody.

Source Link is.fi