Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_606f959d9da36c4be66ca3e5c09e6810, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Samuli Edelmann julkaisi koskettavan yhteiskuvan Vesa-Matti Loirin kanssa – suomalaismuusikot vierailivat taiteilijan luona hänen viimeisinä kuukausinaan – Uutisalue

Samuli Edelmann julkaisi koskettavan yhteiskuvan Vesa-Matti Loirin kanssa – suomalaismuusikot vierailivat taiteilijan luona hänen viimeisinä kuukausinaan

Laulaja- ja näyttelijälegendan Vesa-Matti Loirin poismeno koskettaa monia, niin tv:n katsojia, musiikinkuuntelijoita kuin niitä tähtiä, jotka ovat Loirin kanssa tämän uran aikana päässeet tekemään yhteistyötä.

Monet Loirille läheiset artistit ovatkin viime kuukausina vierailleet ystävänsä luona ja ajoittain myös jakaneet sosiaaliseen mediaan paloja yhteisistä hetkistä, joita ovat lähiaikoina Loirin kanssa viettäneet.

Vesa-Matti Loiri ja Samuli Edelmann ovat monille tuttu kaksikko niin musiikin kuin näyttelemisen saraltakin. Viime huhtikuussa Edelmann julkaisi Loirin kanssa lämminhenkisen yhteiskuvan, jossa pitkään yhteistyötä tehneen kaksikon lisäksi poseeraa myös elokuvatuottaja Pete Eklundin.

Pitkäaikaisen ystävänsä poismenon jälkeen Edelmann julkaisi koskettavan otoksen, jossa hän istuu lähekkäin Loirin kanssa nojaten päätään hänen päähänsä.

– Mestari on poissa. Kiitos kaikesta, hän kirjoittaa kuvatekstissä sydämen kera.

Myös rock-laulaja Michael Monroe on tunnetusti Loirin pidempiaikainen ystävä. Toukokuun alkupuolella Monroe julkaisi iloisen selfien, jossa parivaljakko hymyilee yhdessä kameralle.

– Rakas ihana ystäväni Vesku, Monroe kirjoittaa kuvatekstissään.

Myös tv:stä tuttu muusikko Lenni-Kalle Taipale on ystävystynyt Loirin kanssa musiikkimaailman kautta. Kaksikko pysyikin hyvin lämpimissä väleissä keskenään aivan Loirin viimeisiin hetkiin saakka. Loirin poismenon myötä Taipale julkaisi Instagram-tilillään yhteiskuvan laulajalegendan kanssa.

Kuvateksti kertoo kaiken tarvittavan kaksikon ystävyydestä.

– I love you. Kiitos unohtumattomista yhteisistä vuosikymmenistä, sinä ikuisesti ihana hullu veljeni.

– Anna mennä, tutki, ole innostunut lapsi taas.

77-vuotias Vesa-Matti Loiri kuoli helsinkiläisessä sairaalassa keskiviikkona 10.8. pitkän sairastamisen uuvuttamana. Loiri tiesi tulevan kohtalonsa tammikuussa saadusta lohduttomasta diagnoosista asti ja oli täysin valmis ja hyväksynyt yhden matkan päättymisen ja toisen alkamisen.

Source Link is.fi