Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_9457c4d8f936a49e77aba2b1daa4ecff, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Sebastian Aho huippuvireessä – Carolina varmisti paikkansa pudotuspeleissä – Uutisalue

Sebastian Aho huippuvireessä – Carolina varmisti paikkansa pudotuspeleissä

Suomalaisonnistumisten kimara siivitti NHL-kierrosta.

Jääkiekon NHL:ssä Florida Panthersin kapteeni Aleksander Barkov teki maalin ja syötti yhden, kun joukkue taipui kotikaukalossaan New York Islandersille maalein 3–2.

Suomalaisista panttereiden riveissä pääsi pisteille myös puolustaja Niko Mikkola, joka oli mukana syöttämässä Barkovin 2–1-maalia.

Florida ehti johtaa Islandersia ensin 1–0 ja sitten 2–1, mutta Jean-Gabriel Pageau viimeisteli voittomaalin newyorkilaisille, kun toista erää oli ehditty pelata vajaat 11 minuuttia.

Florida oli ennen illan ottelua ottanut edellisestä viidestä taistosta yhden voiton ja neljä tappiota.

Barkovin maalijyvä oli viimeksi kohdillaan 12. maaliskuuta Dallas Starsia vastaan, kun hän iski tehot 2+1.

Montreal Canadiensin Jesse Ylönen ja Joel Armia olivat puolestaan joukkueensa voiton takuumiehinä, kun Montreal kaatoi Philadelphia Flyersin kotikaukalossaan maalein 4–1. Ylönen teki joukkueensa 2–0-maalin. Armia oli puolestaan 3–0-maalin viimeistelijänä ja 4–1-loppulukeman syöttäjänä. Samalla päättyi Ylösen nollapistekausi viimeisimmistä otteluista ja Armia jatkoi pisteputkeaan, joka alkoi viime ottelussa Coloradoa vastaan, missä hän teki maalin.

Carolina Hurricanes kaatoi taasen kotonaan Detroit Red Wingsin maalein 4–0. Carolinan hurjaa kautta pelaava Sebastian Aho viimeisteli joukkueensa ensimmäisen maalin ja oli mukana syöttämässä kahta muuta. Aho oli ennen illan ottelua kerännyt viimeisessä viidessä ottelussa pisteet 4+2.

Samalla Carolina varmisti paikkansa pudotuspeleissä kuudetta vuotta putkeen.

San Jose Sharksin Mikael Granlund kerrytti pistepottiaan tekemällä joukkueensa ainokaisen, kun joukkue kaatui Minnesota Wildin kotikentällä maalein 3–1. Granlund on ollut pistetuulella, sillä viimeisten viiden ottelun saldo on miehellä 1+4.

Dallas Stars kukisti vieraskentällä Vancouver Canucksin maalein 3–1. Dallasin tähti Roope Hintz teki heti avauserässä joukkueensa avausmaalin. Tämän lisäksi Hintz oli syöttämässä niin 2–1- kuin 3–1-maalit.

Anaheim Ducksin Urho Vaakanainen pääsi niin ikään pisteille, kun hän syötti Isac Lundeströmin 1–1-maalin Seattle Krakenia vastaan. Vaakanaisen syöttö oli kuitenkin laiha lohtu, sillä Anaheim kaatui Seattlen kotikaukalossa maalein 4–2.

Arizona Coyotesin ja Nashville Predatorsin maali-ilottelussa Matias Maccelli teki joukkueensa 7–3-osuman, kun joukkue kurmuutti Nashvilleä peräti maalein 8–2 kotijäällään.

New York Rangersin Kaapo Kakko tasoitti lukemat 1–1:een, kun joukkue kohtasi Colorado Avalanchen vieraskaukalossa. Ottelu venyi voittolaukauskisaan, jonka jälkeen Rangers voitti Coloradon 3–2. Coloradon Mikko Rantanen ei onnistunut laittamaan kiekkoa sisään laukauskilvassa, ja ottelun ratkaisi lopulta Rangersin Vincent Trocheck.

Source Link is.fi