Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_1828d50fdc5a93fdd449365bfd37dbbe, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Seineen eksynyttä valasta saatetaan elvyttää vitamiineilla – Uutisalue

Seineen eksynyttä valasta saatetaan elvyttää vitamiineilla

Ranskassa viranomaiset pohtivat lauantaina, voisiko Seineen eksynyttä nälkiintynyttä maitovalasta elvyttää vitamiineilla.

Maitovalaasta tehtiin ensimmäiset havainnot tiistaina. Lauantaina se oli noin 70 kilometrin päässä Pariisissa. Valaalle on yritetty tarjota ruuaksi pakastesilliä ja tuoretta taimenta, mutta kumpikaan ei ole eväkkäälle kelvannut.

Vitamiinien toivotaan stimuloivan eläimen ruokahalua. Viranomaiset eivät vielä ole päättäneet, yrittävätkö ne pitää eläimen joella ja ruokkia sitä vai yritetäänkö valas ohjata takaisin merelle.

Maitovalaat liikkuvat yleensä pohjoisen kylmillä vesillä, ja vaikka ne siirtyvätkin syksyisin etelämmäksi ruuanhakuun, niitä tavataan harvoin näin etelässä. Kyseessä on vasta toinen kerta, kun maitovalas on nähty Seinessä. Ensimmäisen kerran tämä tapahtui vuonna 1948.

Maitovalas voi kasvaa jopa neljän metrin mittaiseksi.

Source Link is.fi