Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_9ef9e29cbe03b2c4f80a5ca26422224f, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Seiväshyppääjä Fabian Schulze, 39, on kuollut – Uutisalue

Seiväshyppääjä Fabian Schulze, 39, on kuollut

Seiväshyppääjää jäivät suremaan vaimo ja kaksi lasta.

Saksalainen entinen seiväshyppääjä Fabian Schulze on kuollut 39-vuotiaana, kertoi viestipalvelu X:ssä Euroopan yleisurheiluliitto. Schulze kuoli joitain päiviä ennen 40-vuotissyntymäpäiväänsä kotimaansa Sonthofenissa.

Saksan yleisurheiluliiton mukaan hyppääjä kuoli sairauden murtamana.

Pitkäaikaisen maajoukkuevalmentajan Herbert Czingonin mukaan Schulze oli ”ystävällinen toveri, joka kisasi aina hymy huulillaan”.

Schulze voitti urallaan alle 20- ja 23-vuotiaiden EM-mitalit. Aikuisten arvokisoissa hän oli parhaimmillaan kuudes, vuoden 2010 EM-kisoissa Barcelonassa. Hän oli MM-halleissa parhaimmillaan neljäs.

Hänen ennätyksensä oli 583, joka riittää Saksan kaikkien aikojen tilastossa yhdeksänteen sijaan.

Schulze kuului saksalaisten seiväshyppääjien kultaiseen sukupolveen Tim Lobingerin, Danny Eckerin ja Björn Otton kanssa. Lobinger kuoli 50-vuotiaana leukemiaan vuonna 2017.

Schulzea jäivät suremaan vaimo ja kaksi lasta.

Source Link is.fi