Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_a1b0d0bb88a802933998d6889ab300cf, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Seksiskandaalissa ryvettyneen F1-mogulin kuolemasta uutta tietoa – syöpäsairas Max Mosley päätyi äärimmäiseen ratkaisuun – Uutisalue

Seksiskandaalissa ryvettyneen F1-mogulin kuolemasta uutta tietoa – syöpäsairas Max Mosley päätyi äärimmäiseen ratkaisuun

Viime toukokuussa 81-vuotiaana kuolleen autourheilumoguli Max Mosleyn viimeisistä päivistä on paljastunut viranomaistutkinnassa uutta tietoa, kertovat brittimediat BBC ja Mirror.

Pitkäaikaista ja vaikeaa syöpää sairastanut Mosley ampui viranomaisten mukaan itsensä.

Lue lisää: Max Mosley on kuollut

Mosley oli lähettänyt 23. toukokuuta 2021 henkilökohtaiselle avustajalleen viestin, jossa kertoi suunnittelevansa ”lopullista päätöstä”. Mosley oli hetkeä aiemmin saanut tiedon, jonka mukaan syöpä veisi hänen henkensä joka tapauksessa.

Mosleyn kerrotaan syöneen viimeisen ateriansa vaimonsa Jeanin kanssa samana iltana. Viranomaisten mukaan Mosley kärsi jo tuolloin suurista kivuista, eikä syönyt paljon.

Britin henkilökohtainen avustaja oli seuraavana aamuna tuomassa Mosleylle sanomalehteä, mutta ei saanut mieheltä vastausta.

Vara-avaimella sisään asuntoon mennyt avustaja huomasi Mosleyn makuuhuoneen oveen kiinnitetyn viestin: ”Älä avaa ovea, soita poliisi”.

Mosley löydettiin aseen kanssa kuolleena sängystään. BBC:n mukaan hän oli jättänyt myös itsemurhaviestin.

– On ilmeistä, että hän ampui aseella itseään aiheuttaakseen kuolettavan vamman, Mosleyn kuoleman itsemurhaksi julistanut kuolinsyyntutkija sanoi Mirrorin mukaan.

Mosleya hoitaneen lääkärin mukaan Mosley oli maininnut itsemurhasta aiemmin, mutta ei ollut puhunut aiheesta suunnitelmallisesti. Lääkärin mukaan suurin ongelma Mosleylle oli se, että hänen vaimonsa vastusti miehensä itsemurhaa.

– Ymmärrykseni mukaan Mosley oli saanut edeltävänä viikonloppuna tietää, että hänellä oli vain viikkoja jäljellä. Perustuen hyvin lyhyeen elinajanodotteeseen yhdistettynä erittäin huonoiksi äityneisiin oireisiin, on selvää, että Mosley päätyi päättämään oman elämänsä, kuolinsyyntutkija totesi Mirrorin mukaan.

Entinen formula ykkösten voimahahmo toimi autourheilun kattojärjestö Fian johdossa vuodesta 1993 vuoteen 2009.

Mosleyn aikakaudella F1-sarja otti muun muassa turvallisuusasioissa suuren harppauksen Ayrton Sennan ja Roland Ratzenbergerin kuoltua Imolassa 1994.

Toinen tunnettu formulapomo Bernie Ecclestone kommentoi viime vuonna Mosleyn kuolemaa sanomalla, että hänestä tuntuu ”kuin olisi menettänyt veljen”.

Source Link is.fi