Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_79b82bbd62bfdb185bbd6df52f697516, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Selviytyjät Suomesta putosi ”kaikkien kaveri” – ei osannut arvata kohtaloaan – Uutisalue

Selviytyjät Suomesta putosi ”kaikkien kaveri” – ei osannut arvata kohtaloaan

Varo juonipaljastuksia! Selviytyjät Suomen putoaja ei kokenut viidakossa tapahtunutta kieroilua omakseen.

Selviytyjät Suomi on edennyt siihen pisteeseen, että selvillä on kilpailussa viisi pisimmälle päässyttä kilpailijaa.

Sunnuntaisessa jaksossa putosi podcast-juontaja Sergey Hilman, joka sijoittui siis kuudenneksi.

Koskemattomuuden voitti toista kertaa putkeen Pinja Sanakseaho. Tämän myötä muut olivat vapaata riistaa heimoneuvostossa, jonka lopputulosta Hilman ei osannut aavistaa.

– Mulla ei ollut pientä aavistustakaan, että lähden. Luulin, että Sonja (Aiello) lähtee, koska jokainen noista tyypeistä kävi mulle päin naamaa valehtelemassa, että äänestävät Sonjaa. Hyvin pelattu, Hilman sanoo Pudonneen tilityksessä.

Hilman pärjäsi hyvin erilaisissa kilpailuissa. Erityisesti hän hyötyi nopeudestaan. Kuva: Lars Johnson / Nelonen

Hilman analysoi Pudonneen tilityksessä sitä, miksi hän pääsi ohjelmassa pitkälle. Hän kertoo muiden kilpailijoiden pois äänestämisen ja ylipäätänsä pelaamisen olleen vaikeinta kilpailussa.

– Mä en olisi selvinnyt 31 päivää, jos mulla ei olisi ollut hyviä välejä ihmisten kanssa. Veikkaan, että se oli suurin vahvuuteni, että olen luonut jopa vähän liikaa uusia ystävyyksiä. Minun olisi pitänyt keskittyä enemmän pelaamiseen ja juonitteluun, mutta en olisi pärjännyt kisassa näin pitkälle ilman vahvoja liittoja.

Hilman pärjäsi hyvin palkinto- ja koskemattomuuskilpailuissa. Esimerkiksi Sanaksenaho mainitsi tämän olleen syy äänestää podcast-juontajaa.

Hilman kertoo Pudonneen tilityksessä, että oli heimonevostossa haikaillut tietyllä tavalla putoamisen perään, kun hän näki jo kilpailusta pudonneet tuomariston jäsenet. He nimittäin näyttivät ja tuoksuivat hyviltä Hilmanin mielestä.

Savuttuaan pudonneiden huvilalle Hilman tunnelmoikin puhtaita vaatteitaan ja hajuvettään.

– Selkeästi kasvot ovat laihtuneet. Oli kyllä sellainen olo, että melkein aloin itkemään, mutta aloin pesemään kasvojani sen sijasta. Eihän sieltä olisi kyyneleitä lähtenytkään, kun oli kilo paskaa naamassa, hän lohkaisee.

Selviytyjissä jatkavat vielä Pinja Sanaksenaho, Sonja Aiello, Rami Hietaniemi, Tytti Junna ja Teemu Roivainen.

Selviytyjät Suomi sunnuntaisin kello 19.30 Nelosella ja Ruudussa.

Ilta-Sanomat, Nelonen ja Ruutu kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Source Link is.fi