Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_cfeb31cb12f3fdfccfa92b237c6a3e27, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Sergey Hilman näki itsensä Selviytyjissä ja kauhistui – ”Varattava aika kirurgille” – Uutisalue

Sergey Hilman näki itsensä Selviytyjissä ja kauhistui – ”Varattava aika kirurgille”

Selviytyjistä viimeisimpänä pudonnut Sergey Hilman kertoo saaneensa kaunista palautetta esiintymisestään ohjelmassa.

Mediapersoona Sergey Hilman putosi kisasta Selviytyjät Suomen sunnuntain jaksossa. Hilman kertoi Ruudussa esitettävässä Pudonneen tilityksessä yllättyneensä täysin pudotuksestaan, sillä hänelle oli sanottu, että Sonja Aiello olisi seuraava lähtijä.

Hilman paljastaa Ilta-Sanomille näkemyksensä siitä, miksi hänet päädyttiin tiputtamaan.

– Kilpailukaverini sanoivat, että olin liian vahva, Hilman sanoo.

Lopputulos harmitti Hilmania.

– Minua harmitti, että se oli selkäänpuukotus. Jos olisin tiennyt, ehkä olisi ollut helpompaa.

Hilman myöntää olleensa katkera putoamisestaan vielä aivan hiljattain, mutta on nyt päässyt siitä yli. Häntä ei jäänyt kaduttamaan Selviytyjissä mikään.

Sergey Hilman pääsi Selviytyjissä pitkälle. Mukaan jäi hänen jälkeensä viisi kilpailijaa. Kuva: Lars Johnson / Nelonen

Hilman on ennen Selviytyjiä ollut julkisuudessa muun muassa kauneusoperaatioidensa vuoksi. Hän kokee, että on tuli Selviytyjien myötä vihdoin nähdyksi omana itsenään. Hänen saamansa palaute on puhunut puolestaan.

– Olen saanut ihan mieletöntä palautetta. En olisi ikinä voinut kuvitella, että kun olin siellä omana itsenäni, ihmiset löytäisivät minut ja tykkäisivät minusta.

Ulkonäöstään tarkalla Hilmanilla on vastaus valmiina, kun häneltä kysyy Selviytyjät-urakan suurimmasta haasteesta.

– Odotus. Ja se, miten hirveältä näytin siellä, nyt kun jälkikäteen katson. Oh my god! On varattava aika kirurgille jälleen, Hilman sanoo pilke silmäkulmassa.

Hilman on ollut avoin hänelle tehdyistä kauneuskirurgisista toimenpiteistä. Hänelle tehtiin esimerkiksi tammikuussa Turkissa kallonhionta.

– Minun pääkalloani hiotaan siten, että pää avataan otsaan tehdyllä viillolla ja hiotaan otsaa. Minulle tulee tasainen ja kaunis otsa, Hilman kertoi tuolloin.

Lue lisää: Sergey Hilman kävi vain kuusi viikkoa ennen autiolle saarelle laskeutumista hyvin erikoisessa kauneusoperaatiossa

Hilman tuli ensin julkisuuteen Marko Björs – rakkauden seikkailu -ohjelmasta, jossa kouluratsastaja Marko Björs etsi itselleen kumppania. Sittemmin hän on juontanut Cheers to Ugly Me -podcastia Sini Sabotagen kanssa ja The Real Guys -podcastia Sauli Koskisen kanssa. Hän voitti alkuvuonna Prime Videossa esitetyn Good Luck Guys -seikkailuohjelman yhdessä Linda Manuellan kanssa.

Ilta-Sanomat ja Selviytyjiä esittävä Nelonen ovat samaa Sanoma-konsernia.

Source Link is.fi