Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_2de9e68265d6fc7e9ac60082416df3c6, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Shokkikäänne TTK:ssa! Semifinaalissa nähtiin yllätyspudotus – Uutisalue

Shokkikäänne TTK:ssa! Semifinaalissa nähtiin yllätyspudotus

TTK:n finalistit ovat selvillä.

Sunnuntaina Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa nähtiin erityisen jännittäviä hetkiä, kun neljä tanssiparia taisteli jatkopaikoista illan semifinaalilähetyksessä.

Kolmen kärkeen pääsystä kisasivat neljä tähtiparia: Pernilla Böckerman ja Anssi Heikkilä, Emma Kimiläinen ja Matti Puro, Matti Suur-Hamari ja Katri Riihilahti sekä Yeboyah ja Valtteri Palin.

Aiemmin kisasta pois pudonnut Yeboyah pääsi takaisin mukaan parketille, sillä kisaaja Jarkko Niemi joutui jättämään parketit taakseen ennenaikaisesti sairastuttuaan kovaan flunssaan.

Semifinaalissa pois putosivat yllättäen Emma ja Matti. He saivat kahdella esityksellään yhteensä 51 pistettä tuomaristolta.

Emma ja Matti putosivat TTK:sta. Kuva: Pete Aarre-Ahtio / IS

– Harmittaa tosi paljon, ettei päässyt jatkoon, Emma totesi IS:lle kisan jälkeen.

Kimiläinen kertoi, että löysi tanssin kautta itsestään aivan uuden puolen.

– Huomasin, että minussa on naisellinen puoli, jota sain vahvistaa. Opin liikkumaan viehkeästi ja naisellisesti, hän sanoi.

Emma Kimiläinen löysi itsestään naisellisemman puolen TTK:n kautta. Kuva: Pete Aarre-Ahtio / IS

– Julkisuudessa olen tullut tunnetuksi autourheilun kautta, joka on aika maskuliininen ala. Nyt minusta on nähty myös naisellisempi puoli, Emma iloitsi.

Emma sanoi, että toivoo voivansa jatkaa tanssiharrastusta jatkossakin. Hän on käynyt kesällä jo tanssimassa parin oppitunnin verran puolisonsa Sami Hyypiän kanssa.

– Sami suostui lähtemään mukaan ja meillä olikin hauskaa.

Viime viikolla jo kerran pudonneet Yeboyah ja Valtteri pääsivät siis jatkamaan finaaliin asti.

– Täytyy sanoa, että itsekin yllätyimme siitä, että pääsimme jatkoon, Yeboyah sanoi IS:lle heti lähetyksen jälkeen.

– Ehkä se, kun kerran jo putosi pois kisasta, niin jotenkin rentoutti oloa. Ei ollut enää niin paljon paineita, ja se varmaan näkyi tanssissamme tänään, hän analysoi.

Ennen finaalia pari aikoo treenata entistä tiheämmin.

– Meillä on kaikki ihan valmiiksi suunniteltuna, joten menemme suunnitelman mukaan, Valtteri jatkoi.

Yeboyah ja Valtteri pääsivät finaaliin. Kuva: Pete Aarre-Ahtio / IS

Emma kertoi lähetyksessä, että olisi tuonut finaaliviikolle puolisonsa Sami Hyypiän.

Juontaja Ernest Lawson kysyi Emma Kimiläiseltä tanssin jälkeen, että kenet hän tuo finaalijakson parketille, jos raivaa tiensä viimeiseen lähetykseen.

– Ei ole ollut helppoa häntä tähän suostutella. On pitänyt vetää aika monesta narusta, sillä hän on todennut, ettei ikinä, kuuna päivänä astu tälle parketille. Ja se on mun puoliso Sami Hyypiä, Kimiläinen kertoi.

Emman ja Matin illan toinen esitys, rumba, sai tuomareilta hieman kritiikkiä. Tuomarit olisivat kaivanneet pehmeyttä vartalon liikkeisiin.

Rumba sai tuomareilta kritiikkiä. Kuva: Pete Aarre-Ahtio / IS

– Olisin kaivannut ehkä vähän pehmeyttä vartalon liikkeeseen, Jukka Haapalainen kommentoi.

– Olen vähän samalla linjalla. Jäin miettimään, mikä tästä puuttui. Rumban sensuellimpaa puolta jäin kaipaamaan, Jorma Uotinen sanoi.

Kaikki tuomarit antoivat kuitenkin rumballe kahdeksan pistettä. Wieninvalssista tuomarit antoivat jokainen yhdeksän pistettä Emmalle ja Matille.

Emma ja Matti esittivät ensimmäisenä wieninvalssin. Kuva: Pete Aarre-Ahtio / IS

Illan paras pari tuomari- ja yleisöäänin oli Pernilla ja Anssi. He saivat molemmista esityksistään täydet kymppirivit ja näin ollen tekivät TTK-historiaa.

Pernilla ja Anssi tekivät historiaa TTK:ssa kymppisaaliillaan. Kuva: Pete Aarre-Ahtio / IS

Näin olleen ensi viikon finaaliin jatkavat Pernilla ja Anssi, Matti ja Katri sekä Yeboyah ja Valtteri. Ensi viikolla selviää koko kilpailun voittajapari.

Parien tuomaripisteet

■ Pernilla ja Anssi, tango 30 p / paso doble 30 p = 60 p

■ Yeboyah ja Valtteri, wieninvalssi 27 p / cha ch cha 25 p = 52 p

■ Emma ja Matti, wieninvalssi, 27 p / rumba 24 p = 51 p

■ Matti ja Katri, hidas valssi 25 p / paso doble 25 p = 50 p

Source Link is.fi