Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_6cc62d404e8ace4f1b1869e8b6de9914, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Silta romahti Yhdysvalloissa, kuusi yhä kateissa – tämän takia rahtialus törmäsi siltaan – Uutisalue

Silta romahti Yhdysvalloissa, kuusi yhä kateissa – tämän takia rahtialus törmäsi siltaan

Reilut 2,6 kilometriä pitkä silta romahti mereen pitkältä matkalta.

| Päivitetty

Yhdysvaltojen Baltimoressa silta on osin romahtanut suuren aluksen törmättyä siihen varhain tiistaiaamuna paikallista aikaa, muun muassa New York Times uutisoi.

Siltaan törmäsi Singaporen lipun alla matkaava rahtilaiva Dali. Laivaliikennettä seuraavan MarineTraffic-sivuston mukaan Dali oli lähtenyt Baltimoren satamasta aamuyhdeltä ja se oli matkalla Sri Lankan Colomboon.

Kyseessä oleva silta on Francis Scott Key Bridge, joka on osa valtatie 695:tä. Sillan kokonaispituus on reilu 2,6 kilometriä.

Kuva: Harford County MD Fire & EMS / Reuters

Baltimoren poliisin edustaja vahvisti NBC Newsille, että poliisi oli saanut ilmoituksen tilanteesta sillalla.

– Voin vahvistaa, että kello 1.35 Baltimoren kaupungin poliisille kerrottiin osittaisesta siltaromahduksesta, ja työntekijöitä on mahdollisesti vedessä Francis Scott Key Bridgellä, poliisin edustaja Niki Fennoy sanoi lausunnossa.

Francis Scott Key Bridge on nimetty Yhdysvaltain kansallislaulun sanoittajan mukaan. Silta avattiin vuonna 1977.

Source Link is.fi